logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Începe Ambiente 2023, târgul bunurilor de consum

După o pauză de doi ani, târgul Ambiente revine în forță. Adică într-o combinație cu alte două evenimente conexe: Christmasworld și Creativeworld. Întreg spațiul expozițional a fost rezervat, așa că organizatorii se așteaptă la o ediție de mare succes.

Începe Ambiente 2023, târgul bunurilor de consum
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Februarie 2023

Ambiente 2023 va avea loc între 3 și 7 februarie la Frankfurt, fiind organizat, pentru întâia oară, în paralel cu celelalte două evenimente destinate aceluiași segment al bunurilor de consum – Christmasworld și Creativeworld. Suprafața destinată expozanților a fost complet ocupată, și anume 350.000 mp. Marea majoritate a expozanților provin din afara Germaniei, în procent de 86%.

Galeriile 8-12 amplasate în aripa de vest a centrului expozițional vor găzdui segmentul dedicat zonei Ambiente Dining. În galeriile 3.0 și 3.1 se vor regăsi expozanții din segmentul Ambiente Living, cu noutățile cele mai fierbinți tendințe în materie de mobilier. În galeria 3.1 se va regăsi în premieră și Ambiente Working, dedicată soluțiilor de mobilare a zonelor office de acasă. Ambiente Giving, cea de-a treia dimensiune a evenimentului, se va regăsi în spațiul 4.2, punând la dispoziția vizitatorilor cele mai noi trenduri în ce privește decorațiunile, accesoriilor, cadourile.

În cadrul Christmasworld, desfășurat în paralel cu Ambiente, vizitatorii vor descoperi trendurile de ultim moment în industria decorațiunilor festive. Creativeworld se adresează tuturor celor care practică designul de produs sub formă de hobby și va asigura un punct de întâlnire la nivel internațional pentru toți creativii din zonele artă stradală, design textil, art&craft. Premieră: se adaugă și domeniul scrisului creativ și a desenului creativ.

„Dincolo de sustenabilitate, lifestyle și design, cele trei târguri vor pune accente noi pe digitalizare și inovație. Efortul nostru se îndreaptă spre crearea de noi perspective pentru cele trei piețe; urmărim să aducem față în față cererea și oferta, să sprijinim contactele de afaceri între producători și cumpărători”, a precizat Julia Uherek, din partea Messe Frankfurt.