logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Biomobila relansează colecția BioArtDeco

Cu doi ani în urmă, revista Magmob prezenta o colecție de mobilier prietenos cu mediul și cu omul, de la Biomobila, piesele fiind destinate amenajării livingului. La începutul acestui an, colecția a fost relansată, completată fiind cu piese pentru dormitor, realizate pe comandă pentru Izabela Pănescu, realizator tv.

Biomobila relansează colecția BioArtDeco
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Februarie 2023

Noutate
Dacă la momentul lansării din 2020 colecția BioArtDeco reprezenta un mix de cald și rece cromatic, marcat de nevoia de depozitare cu accente scandinave, piesele pentru dormitor sunt ceva mai moderne și chiar jucăușe, datorită micilor detalii asimetrice. Colecția de dormitor cuprinde un pat matrimonial, noptiere, o masă de toaletă cu oglindă și o comodă necesară, toate create din lemn de stejar periat, pentru un aspect natural, soft, care te îndeamnă la atingere.

Proiectul
Piesele Biomobila au fost executate pe comandă pentru ceea ce Izabela Pănescu numește „Casa sănătoasă”, adică o locuință lipsită de substanțe toxice, materiale neprietenoase, finisaje periculoase pentru copii. „Am căutat producători români care să folosească ingrediente de calitate, cu cât mai puține substanțe dăunătoare. Voiam atenție la materialele folosite, pentru că pe lângă lemn se folosesc tot felul de adezivi, lacuri, vopseluri.”, a povestit realizatoarea tv. Iar pe lângă aceste criterii privind materialele, un alt aspect esențial a fost designul personalizat. „Colțuri rotunjite, tăblia înclinată și picioare.”Piesele de mobilier

Rezultatul? Piesele BioArtDeco pentru dormitor dispun toate de picioare pe cât de zvelte, pe atât de robuste, dar mai ales înalte pentru a ușura curățarea podelei. Toate piesele se caracterizează prin colțuri și margini rotunjite care diminuează riscul accidentării, contribuind și la un aspect marcat de armonie minimalistă. Tăblia patului este ușor înclinată, servind drept sprijin pentru momentele de privit la televizor sau citit o carte. Noptierele, confecționate din lemn de cireș, au un design original, cu o linie înclinată a îmbinării sertarului și cu posibilitate de iluminare interioară. Comoda are, în ciuda aspectului discret, suficiente spații de depozitare, iar atenția la detalii își spune încă o dată cuvântul aici: muchiile sertarelor pe interior sunt rotunjite.

Concluzia
Oricare dintre piesele colecției BioArtDeco de la Biomobila poate fi comandată în alte variante de finisaj și detalii estetice. Atelierul din Suceava vă stă la dispoziție.

Publicitate