logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Trei piese ultraminimaliste de la Nord Arin

Pe cât de simple în aparență, pe atât de funcționale în realitate sunt cele trei piese de mobilă din colecțiile Nord Arin, pe care urmează să vi le arătăm. Le-am ales pe acestea tocmai datorită felului în care îmbină utilitatea cu estetica minimalistă.

Trei piese ultraminimaliste de la Nord Arin
Andreea Chiru  |  14 Februarie 2023

Valorificarea spațiului, simplitatea formelor, reducerea risipei de detalii și supremația calității în detrimentul cantității sunt trăsăturile specifice curentului minimalist. Iar cele trei piese de mobilier Nord Arin corespund perfect acestor criterii.

Noptiera Charm face parte din colecția Nord Arin cu același nume. Caracteristici estetice: simplitatea funcționalității, margini rotunjite pentru o senzație de sculpturi plutitoare, eleganță. Noptiera are forma unui scaun de talie joasă, cu patru picioare zvelte, tot mai subțiri spre capătul de jos. Confecționată din lemn de stejar poate avea blatul personalizat, clientul având de ales între lemn, sticlă și material plastic. Micul detaliu decorativ rotund aflat pe fața principală a piesei lasă impresia unui buton tainic.

Masa Wing este destinată spațiului de dining și chiar sugerează forma unor aripi gata să-și ia zborul. Dar dincolo de aceste aparențe estetice, masa este exact ceea ce trebuie să fie: o masă impunătoare prin dimensiuni, dar diafană prin execuție. Colțurile rotunjite și ușor ridicate în sus contrastează plăcut cu cele două picioare puternice, create sub forma a două sfere alungite. Masa Wing este din lemn masiv, dar finisajul este Eco Ebony, pentru un look misterios.

Sub numele Extravaganza se află o măsuță de cafea considerată culmea minimalismului. Două bucăți de lemn masiv, tăiate la aceleași dimensiuni au fost îmbinate cu ajutorul unui detaliu decorativ de tip fir metalic, ducând la un efect original. Măsuța nu se sprijină pe picioare, ci direct pe partea inferioară, lăsând impresia unei piese ingenios de simplă și elegantă, prin detaliile metalice, realizate din alamă.

„Folosim lemn românesc din surse sustenabile, adesea folosit în combinație cu materiale precum sticla, alamă, piatră și alte materiale reciclate. Suntem producători de mobilă deja recunoscuți pentru calitate și sustenabilitate înainte de toate.”, se arată pe site-ul Nord Arin.

Publicitate
Publicitate