logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Chairry – trei fotolii HoReCa pe care le-ai vrea acasă

Pornind de la ideea că nevoia de relaxare este strâns legată de nevoia de a-ți limpezi gândurile, echipa Chairry a creat câteva modele de fotolii pentru domeniul HoReCa menite să-ți transmită o stare plăcută de la prima vedere. „Te înconjurăm cu forme confortabile și culori calde care îți dau energie”, se arată pe site-ul companiei.

Chairry – trei fotolii HoReCa pe care le-ai vrea acasă
Andreea Chiru  |  15 Februarie 2023

Colecția Chairry din cadrul căreia am ales trei modele de fotolii pe care ți le-ai dori acasă se numește Fotolii HoReCa și este surprinzătoare prin varietatea designului și a cromaticii.

Modelul FC 694 este un fotoliu specific relaxării, inspirat de forma lungă a unui șezlong. Structura este din lemn masiv, învelită cu un strat de poliuretan, prevăzută cu un picior terminat în stea și cu un mecanism de rabatare astfel că fotoliu poate fi folosit în trei poziții. Tapițeria și tetiera inclusă pot fi din piele ecologică sau naturală, din stofă sau din microfibră.

Fotoliul FC 353 se inspiră din modelul pieselor tip scoică, asigurând un nivel de intimitate celui care-l folosește. Spătarul înalt are forma unei îmbrățișări, te duce cu gândul la relaxare în compania unei cărți. Fotoliul dispune și de un element tip măsuță de cafea, ca un soi de braț lateral, pe care să-ți poți ține aproape ceașca de ceai sau paharul cu vin. De asemenea, felul tapițeriei poate fi ales de client.

Fotoliul FC 458 este de tipul balansoar, nespus de confortabil nu doar prin mișcarea de legănare, ci și prin designul răsucit al picioarelor și prin gradul de înclinare al tapițeriei ce ține loc de spătar și șezut în același timp. Cadrul este din lemn de fag.

Despre Chairry
Fabrica de mobilă a fost deschisă în anul 1997, iar de atunci, brandul a crescut ajungând în prezent să livreze nu doar mobilier de tip hotelier, ci și servicii de amenajare a spațiilor HoReCa.

Publicitate
Publicitate