logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Se apropie MIFF 2023

Cel mai mare târg de mobilier din Asia de Sud-Est urmează să-și deschidă porțile în câteva zile. Ediția anului 2023 va avea loc în perioada 1-4 martie, în două centre expoziționale, așa cum ne-am obișnuit deja cu toții. Organizatorii sunt mulțumiți de rata de înscriere a expozanților, anunțând cifre concrete.

Se apropie MIFF 2023
MIFF se desfășoară în două locații: World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL) and Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC)
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Februarie 2023

Malaysian International Furniture Fair (MIFF) este un eveniment dedicat exclusiv profesioniștilor. La începutul lunii februarie, organizatorii anunțau că numărul expozanților înscriși la ediția 2023 a atins și chiar depășit pragul preconizat de 500 de companii, ridicând speranțe pentru un număr final de 600 participanți. În ce-i privește pe vizitatorii profesionali, se vehiculează mii de cumpărători din circa 116 state.

WINTECH METAL PROCESSING / soluții office de top

„Suntem mulțumiți că MIFF a revenit la nivelul de amploare obișnuit înainte de pandemie. După o perioadă atât de plină de nesiguranță, MIFF arată că industria globală și comerțul continuă să se dezvolte. Evenimentul nostru oferă oportunități incredibile expozanților participanți – creșterea afacerilor și vizibilității printre cumpărători din toată lumea” – a declarat Kelie Lim, managerul MIFF.

STEP furniture / un bun exemplu pentru proporții corecte și detalii executate cu atenție

Premieră: redeschiderea frontierei cu China prilejuiește participarea a 200 de companii chinezești la MIFF 2023, dar și prezența Furniture China în cadrul MIFF 2023. Pentru a doua oară, MIFF va găzdui și expoziția de design xOrdinary, curatoriată de unul dintre cei mai tineri și talentați designeri, Lim Bo Qiang, care a făcut senzație la Salonul de la Milano.

KIAN EXPORT / mobilier outdoor durabil

MagMob a participat – începând din 2009 – an de an la edițiile MIFF. Nu vom lipsi nici de această dată, cu atât mai mult că interesul pentru schimburi comerciale între România și Malaysia sunt în creștere și în domeniul mobilei. Până când noi importăm mai ales mobilier outdoor, scaune și saltele din latex natural, piața din Malaysia primește cu interes mobila de lux pentru proiecte rezidențiale și mobilierul de bucătărie.

TMH FURNITURE INDUSTRIES / scaune elegante și comfortabile
Malaysian International Furniture Fair (MIFF) 2023 is ready to welcome global buyers from March 1-4 with leading Malaysian exporters and manufacturers headlining the show to provide global buyers with fresh opportunities to rebuild their inventory and businesses after Covid-19. There are no pandemic restrictions for international arrivals as Malaysia had abolished all rules from August 1, 2022 since reopening borders in April. Visitor registration is now open to the four-day event taking place at the World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL) and Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC) on the show website (www.miff.com.my).
Publicitate