logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

A început Salonul de Mobilă de la Sibiu

În perioada 17-19 februarie, Sibiul va deveni capitala mobilierului produs în România. Se desfășoară o nouă ediție a Salonului de Mobilă, prima pe anul 2023, la deja cunoscutul centru expozițional Redal Expo. Pe parcursul tuturor celor trei zile, intrarea este liberă.

A început Salonul de Mobilă de la Sibiu
Andreea Chiru  |  17 Februarie 2023

Trei zile de interacțiune directă între românii care doresc să-și înnoiască mobila de acasă și cei care o produc – acesta este conceptul Salonului de la Sibiu, târgul de mobilier care se desfășoară de două ori pe an, sub forma unei ediții de primăvară și una de toamnă. Organizatorii au adus sub aceeași cupolă și Târgul Imobiliar de Construcții și Amenajări, oferind vizitatorilor ocazia de a găsi într-un singur loc tot ce înseamnă casă și amenajarea casei, pornind de la achiziționarea locuinței și până la mobilarea ei completă.

Tema acestei ediții este o călătorie între două stiluri aparent opuse: clasic și modern. Aici intră colecții de mobilier de la unii dintre producătorii cu mare experiență de fabricare a mobilei, dar și unii producători aflați la început de drum. Standurile expozanților acoperă nevoile de amenajare a unor încăperi precum living, dormitor, camere pentru copii, bucătărie și baie. Nu vor lipsi colecțiile de tapițate – canapele și fotolii, scaune, saltele.

O altă categorie a pieselor de mobilă expusă la Sibiu se referă la soluțiile de amenajare a spațiilor din industria ospitalității. Nu lipsesc nici cele mai noi colecții de mobilier outdoor. Printre expozanți se numără branduri precum Fama Living, IConfort, HLZ, Banilevici, Sarmexim, Sel-Mob și alții.

Publicitate
Publicitate