logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Black Friday la mobilă produsă în România

Pentru că nebunia Black Friday ne cuprinde, vrem-nu vrem, și alegem să cumpărăm chiar și mobilier cu reduceri semnificative de preț, vă propunem să încurajăm acest an pe producătorii de mobilă și accesorii din țara noastră.

black_friday_sipro-4690
Mobilă pentru living, mobilă de dormitor, mese și mic mobilier, cu reduceri de Black Friday/Sipro.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Noiembrie 2019

Se produc și la noi suficiente colecții de mobilier și obiecte decorative de calitate – de ce să nu le preferăm în locul celor importate? Așa că iată mai jos o listă cu site-uri de pe care puteți cumpăra piese de mobilier și nu numai cu mari reduceri de preț.

Metal Creativ, specializat în producerea de mobilier din metal, practică promoții de Black Friday valabile în perioada 15 noiembrie-21 noiembrie, iar reducerile sunt cu adevărat avantajoase. E vorba despre mobilă la comandă, creată în România, cu design românesc, și puse la dispoziția celor dornici să-și personalizeze casele, dar și deținătorilor de spații de tip HoReCa. Dincolo de promoții, piesele Metal Creativ se evidențiază prin calitatea execuției și originalitatea formelor.

www.metal-creativ.ro

Mood Furniture este un brand relativ nou, desprins din deja cunoscuta fabrică de mobilă Simex. La Mood Furniture, colecțiile de mobilier sunt realizate în colaborare cu designeri din România. La acest sfârșit de toamnă, există mari reduceri de preț la toate piesele de mobilier aflate pe stoc. Ce-i drept, nu e Black Friday, ci lichidare de stoc, dar mobila poate fi cumpărată chiar și cu discount-uri de 40%. Cei interesați pot suna direct la numerele de telefon: 0755298268 și 0754032488.

www.mood-furniture.ro

Reduceri interesante practică în această perioadă și Mobila Dalin; nu e vorba de Black Friday, ci de o campanie de încurajare a comenzilor online cu termen de livrare a mărfii la începutul anului viitor. Până pe 7 decembrie oricare dintre piesele de mobilier Mobila Dalin cumpărate cu termen de livrare ianuarie 2020 sunt cu 10% mai ieftine. Colecțiile sunt atât de minunate, încât e vorba de un prilej de neratat.

www.mobiladalin.ro

Mobexpert este expert în Black Friday! Colecții întregi de mobilă produsă în România vă așteaptă cu reduceri de până la 40% în oricare dintre magazinele Mobexpert. Se pot face și comenzi online, confirmările sunt foarte prompte. Este una dintre cele mai variate colecții de mobilier și mic mobilier disponibile laolaltă.

www.mobexpert.ro

SiPro, specializat în mobila de bucătărie, anunță un Black Friday generos! În perioada 15 noiembrie-30 noiembrie se oferă carduri cu discount de până la 4000 de euro în orice showroom SiPro. Discount-ul este valabil la achiziționarea unui mobilier SiPro în perioada 15 noiembrie-31 ianuarie 2020!

www.sipro.ro

Rustiq Boutique, producător de mobilă la comandă din lemn masiv, practică pe termen deocamdată nedeterminat o serie de reduceri avantajoase. Mobilierul este de calitate, iar principalul atu constă în gama foarte variată de culori – nu mai puțin de 80 de nuanțe la alegerea clientului. Reducerile pot ajunge până la 50%.

www.rusticbutique.ro

Insistăm: nu lăsați să treacă această perioadă de reduceri fără să aruncați măcar un ochi pe ofertele de mobilă produsă în țara noastră!
 

Publicitate
Publicitate