logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

BRC Home Deco – piesa de mobilier a săptămânii

Dintre toate piesele de mobilier pe care vi le prezentăm prin intermediul site-ului Magmob, se întâmplă ca unele să ne placă din cale afară de mult. Săptămâna aceasta am dat peste o masă de dining care iese în evidență în mod special.

brc-4680
O masă mai mult decât reușită/Brchome.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Noiembrie 2019

Este disponibilă prin magazinul de mobilă online BRC Home Deco și îmbină perfect funcționalitatea cu ingeniozitatea designului. Vorbim de o masă extensibilă care, oricât de generoasă ar avea extensia, reușește să-și păstreze designul suav, inspirat din stilul minimalist. Masa de la BRC Home Deco e confecționată din lemn masiv de stejar. Marginile inedit rotunjite ale mesei reprezintă o noutate pe piața mobilei din România.

Contrastul dintre blatul subțire, elegant și robustețea piciorului amplasat central contribuie la încadrarea acestei mese de dining în stilul clasic contemporan, însă elementul cel mai atractiv îl reprezintă contrastul cromatic din blat și extensie. Același contrast se repetă la nivelul piciorului în forma literei X, de data aceasta elementul gri fiind unul strict decorativ. Combinația de finisaj natural de lemn masiv și culoarea gri este semnătura magazinului BRC Home Decor, regăsindu-se și la alte piese de mobilier.

Există mai multe variante de dimensiuni ale mesei în poziție inițială, însă extensia are o singură lungime – 550 mm. Așa cum recomandă și furnizorul, masa de la BRC Home Design impune folosirea unui set de scaune tapițate, cu picioare de lemn, pentru punerea în valoare a stilului plin de eleganță modernă al acestei piese.

www.brchome.ro
www.brchome.ro
www.brchome.ro

Publicitate
Publicitate