logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nord – cel mai nou scaun de la Mobila Dalin

Mobila Dalin este deja sinonimă cu mobilierul cel mai plin de viață care se produce în România. Fără să treacă drept un furnizor de mobilă la comandă, pune la dispoziția clienților piese dintre cele mai variate ca design și cromatică.

nord-4678
Nord, un scaun Dalin în stil minimalist elegant/MobilaDalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Noiembrie 2019

Piesele de mobilier de la Dalin se pot personaliza, fiecare dintre ele având o serie de finisaje diverse din care orice client să aleagă – iar acest lucru e valabil indiferent că vorbim de seturi de canapele și fotolii, paturi sau scaune.

Cel mai nou produs de la Mobila Dalin este scaunul Nord, disponibil și acesta în mai multe variante nu doar de cromatică, ci și de materiale și chiar design. Nord reprezintă un scaun de bucătărie sau dining, fără brațe și cu o formă rotunjită a spătarului și șezutului. Pentru picioare, producătorul a ales două modele – cu picior clasic, respectiv cu picior în forma literei X pe care se sprijină șezutul.

www.mobiladalin.ro

Materiale: lemn masiv de fag și PFL formatizat. Tapițeria e la alegerea clientului, putând varia ca material (stofă, piele ecologică sau naturală), dar și din punct de vedere al culorilor. Și la nivelul picioarele, finisajul e disponibil în variante numeroase: fie baiț în diverse nuanțe de lemn, fie vopsea poliuretanică în șase culori.

De reținut! Mobila Dalin anunță o reducere de preț de 10% pentru toate piesele de mobilier cu livrare în ianuarie 2020. Promoția e valabilă până pe 7 decembrie.

Publicitate
Publicitate