logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Black Friday – oferte de la producătorii de mobilier

Febra Black Friday s-a extins și anul acesta printre producătorii de mobilă din România. Fiecare are propriul mod de a celebra perioada reducerilor de preț, ofertele fiind diferite în raport cu perioada de timp, cu procentul de scădere a costului și cu modul de aplicare. Însă este un bun prilej de a descoperi piesele de mobilă favorite, disponibile acum la prețuri mai mici decât în restul anului. Găsiți în următoarele rânduri campanii de reduceri la câțiva dintre cele mai cunoscute branduri.

Black Friday – oferte de la producătorii de mobilier
decorilla.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Noiembrie 2023

MobilaDalin anunță două tipuri de campanii luna aceasta. Producătorul de canapele din Reghin ne-a obișnuit deja cu reduceri lunare, dar zilele acestea ofertele de reduceri sunt și mai interesante. până pe 30 noiembrie toate piesele din lemn masiv au prețuri reduse cu 15%, iar produsele din colecția Tempo au prețuri cu 20% mai mici. Se adaugă și ofertele de Black Friday: reduceri de preț de până la 40% la produsele MobilaDalin expuse în vitrinele showroom-urilor.

Ami White, producător consacrat de paturi boxspring a celebrat cu două luni în urmă împlinirea a opt ani de la înființare, prilej cu care a lansat „cel mai mare pat din România”. Pentru perioada de Black Friday, pe care o desfășoară între 10 și 24 noiembrie, Ami White anunță oferte la toate modelele de paturi boxspring din portofoliu – rămâne însă ca potențialii clienți să descopere reducerile de preț la fața locului, ofertele fiind personalizate de la un model de pat la altul.

Mobexpert anunță reduceri de Black Friday până pe 19 noiembrie, aplicând prețuri scăzute la mii de produse. Până la 50% pot ajunge reducerile în această perioadă, dar procentele variază în funcție de categoria de piese pentru acasă: până la 30% la canapele și fotolii, 50% la covoare, până la 40% la mobila de dormitor și dining, 20% la bucătării și 30% pentru categoria mobilă de terasă și grădină.

Delta Studio anunță reduceri de preț spectaculoase pentru aceste zile: „Reduceri de până la 70% la produse de calitate 100%.” Pe site-ul brandului, puteți descoperi însă produse cu prețuri scăzute chiar și la 76% în cazul unei anumite colecții de mobilier. În rest, reducerea de Black Friday se aplică atât pieselor de mobilă, cât și accesoriilor, obiectelor sanitare sau gamelor de gresie/faianță și parchet. Perioada de Black Friday a fost anunțată pentru zilele de 10-12 noiembrie, dar ofertele sunt încă disponibile pe site-ul producătorului.

Simex Furniture celebrează Black Friday până la finalul lunii noiembrie. Reducerile de preț se situează între 11% și 40%, aplicându-se mai multor tipuri de piese de mobilă din lemn masiv: paturi, comode, fotolii, biblioteci, mobilă pentru hol etc. – cam toată gama Simex Furniture, cu câteva excepții.

Profitați de reduceri!

Publicitate