logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BLUM lansează concurs de mobilier

Este perioada concursurilor, se pare, iar BLUM se numără printre cei care le lansează. Pe 1 martie a fost anunțată o competiție tare interesantă ce-i provoacă pe designerii de mobilier și pe arhitecții de interioare să folosească produsele de feronerie BLUM în cele mai inedite moduri cu putință. Creativitatea, dar și funcționalitatea vor fi răsplătite.

BLUM lansează concurs de mobilier
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Martie 2023

Competiția pe care BLUM România a lansat-o în prima zi de primăvară poartă denumirea „Design meets functionality” și se adresează tuturor acelora care, în ultimul an, au reușit să creeze piese de mobilier de la zero, slujindu-se de câteva dintre cele mai performante sisteme de feronerie aflate în colecțiile BLUM.
Specificațiile sunt destul de clare. Este vorba de piese de mobilă care să funcționeze pe baza de balamale BLUM, sisteme de ridicare uși BLUM, sisteme de glisare BLUM, sisteme de extragere și de compartimentare BLUM, soluții BLUM pentru dulapuri.

„Cu feroneriile noastre punem în practică ideile creative în materie de mobilier. Oferim soluţii funcţionale pentru deschiderea și închiderea sistemelor de ridicare, extrageri și uși. Tehnologiile adecvate de mișcare configurează toate acestea și mai confortabil, iar cu serviciile și ajutoarele personalizate pentru prelucrare îi sprijinim pe clienții noștri în activitatea profesională de zi cu zi” – se arată pe site-ul BLUM România.

Etapele concursului: înscriere în perioada 1-20 martie; jurizare concurs în zilele de 21-22 martie; anunțare câștigători în ziua de 23 martie. Dintre toate proiectele care sunt așteptate în concurs, se vor alege cinci câștigătoare, urmând ca publicul de pe rețele sociale să aibă dreptul de a alege un al șaselea proiect câștigător.

Premiile

Premiile constau într-o experiență BLUM la fața locului, adică o călătorie în regiunea Voralbergdin Austria, acolo unde se află fabricile BLUM, în perioada 29 mai – 1 iunie 2023.

Designerii și arhitecții de interioare se pot înscrie în competiția BLUM, accesând linkul de AICI.

BLUM

 

Publicitate