logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

MagMob transmite de la Malaysian International Furniture Fair!

A început ediția cu numărul 29 a târgului MIFF, iar redactorul-șef al revistei Magmob, Zilahi Imre, se află, ca de obicei acolo. Primele impresii sunt însoțite și de câteva imagini ce ilustrează atmosfera primei zile, plus câteva standuri menite să exprime trendurile momentului la MIFF 2023.

MagMob transmite de la Malaysian International Furniture Fair!
A început MIFF 2023!
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Martie 2023

Ceremonia de deschidere s-a ținut la centrul MITEC, în prezența unor înalte oficialități guvernamentale. Târgul de mobilă se desfășoară în două spații expoziționale, MITEC, respectiv WTCKL, însumând o suprafață de 80.000 mp. Pentru prima zi de târg, organizatorii au anunțat deja un record: 671 de expozanți venind din 11 țări și vizitatori provenind din 130 de state.

Prezența românească la MIFF 2023

Redactorul-șef Zilahi Imre se află la Kuala Lumpur ca reprezentant al revistei noastre. De această dată scopul este mai mult decât jurnalistic. În parteneriat cu Cluster Mobilier Transilvan (CMT), MagMob promovează mobilierul fabricat în România, prin programul Furniture from Romania (FFR). 

MagMob & Cluster Mobilier Transilvan, la MIFF 2023

Inedit la MIFF 2023
Este pentru prima oară când un alt târg de prestigiu pentru industria asiatică, Furniture China, se ține în afara țării originale, și anume în cadrul MIFF. Organizatorii au rezervat însă pavilioane naționale și pentru alte state, precum Japonia, Coreea de Sud sau Taiwan. Suprafața expozițională se compune din mai multe pavilioane, stabilite în funcție de stilul și funcționalitatea colecțiilor de mobilier: Pavilionul Muar, Pavilionul MIFF Office, Pavilioanele Internaționale, Pavilionul Furniture China, Expoziția xOrdinary și Expoziția Finaliștilor concursului de design.

Urmează alte trei zile de MIFF 2023, iar în revista MagMob veți găsi noi informații adăugate în acest articol. Vă ținem la curent!

Publicitate