logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ultimele pregătiri pentru Salonul de la Milano 2023

Nu mai e mult și unul dintre cele mai prestigioase evenimente dedicate designului de interioare își va deschide porțile pentru cea de-a 61-a oară. Ediția acestui an a Salonului de mobilă Milano este programată să aibă loc în perioada 18-23 aprilie. Conferința de presă s-a desfășurat zilele trecute.

Ultimele pregătiri pentru Salonul de la Milano 2023
www.salonemilano.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Februarie 2023

Organizatorii Salonului de mobilă Milano au anunțat deja o serie importantă de noutăți ce vor marca ediția acestui an. Ca și-n cazul altor mari evenimente de profil, sustenabilitatea va fi una dintre marile teme la Milano, venind în întâmpinarea acestei nevoi tot mai acute chiar (sau mai ales în) industria designului de interioare.

Cea mai mare noutate ține de organizarea spațiului expozițional, venind cu un concept diferit de edițiile anterioare. Suprafața va fi amenajată de așa natură încât toți expozanții să se regăsească pe același nivel al clădirii și nu pe etaje diferite, ca-n anii precedenți. În acest fel, organizatorii speră să asigure un grad mai mare de interacțiune și să ușureze experiența vizitatorilor.

„Luând în considerare părerile exprimate de toți cei implicați în această experiență a designului de-a lungul ultimelor ediții, expozanți și vizitatori în egală măsură, a apărut ideea unui spațiu expozițional pe un singur nivel.”, a explicat Maria Porro, președintele Salonului de la Milano. „Am abordat designul pavilioanelor expozițional în chip urbanistic și am conceput direcția de deplasare, integrând spații dedicate unor companii cu produse ce stabilesc o legătură între soluțiile de iluminare, dimensiuni arhitecturale, artă și știință.”

Date concrete
S-au înscris pe listele de participare 1962 de expozanți, dintre care 550 sunt tineri talentați cu vârsta sub 25 de ani, dar și 27 de școli de design. Din partea României, vor expune numeroși producători de mobilier în stil clasic, dar și tineri designeri dornici să dea conceptului de amenajare interioară un suflu cu totul nou. Printre aceștia: Carel Woodworks, Dis Prod, Arelux, Ecomatrix, Simex, Mark Oliver și alții.

Publicitate