logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kitchen Expert: producător de bucătării în stil neoclasic

Partea a grupului NEOS Invest, producător în industria lemnului, Kitchen Expert este, așa cum sugerează denumirea, un expert al bucătăriilor la comandă. Reprezintă o afacere cu capital 100% românesc având o experiență de lucru de zece ani. O explicație a succesului acestei echipe poate fi faptul că și-a ales patru stiluri de mobilier pentru bucătărie în care să exceleze.

Kitchen Expert: producător de bucătării în stil neoclasic
www.kitchenexpert.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Februarie 2023

Pe pagina Kitchen Expert clienții pot vedea patru tipuri de bucătării deja proiectate: bucătăria neoclasică, bucătăria modernă, bucătăria din lemn masiv și bucătăria cu linii curbe. Bucătăria neoclasică este ideală pentru proprietarii de locuințe spațioase, deși acest tip de amenajare are calitatea de a da senzația de spațiu generos chiar și atunci când e vorba de o încăpere relativ mai mică. Echipa Kitchen Expert recomandă acest stil de bucătărie celor aflați în căutarea sobrietății și a eleganței, sugerând variante cromatice mereu la modă: gri, cappuccino, crem.

Bucătăria neoclasică are următoarele trăsături:
• Design simplu, dar cu efect somptuos
• Piese absolut simetrice, indiferent de formă
• Se poartă formele geometrice, executate cu precizie
• Valorificarea deplină a spațiului, deci piese de mobilier ultrafuncționale, înalte și încăpătoare
• Cuprinde majoritatea pieselor de mobilier practice ale bucătăriei, de la tradiționalele dulapuri de podea și de perete până la insulă și chiar masă de bar
• Materiale de calitate

www.kitchenexpert.ro

Echipa Kitchen Expert execută acest tip de bucătării pe bază de fronturi de MDF vopsit și frezat în stil neoclasic, carcase din PAL, feronerie Blum cu amortizări, blat din quarț, coloane extractibile. Clientul alege paleta de culori dintr-o varietate de 200 de nuanțe.

www.kitchenexpert.ro
www.kitchenexpert.ro

Pe site-ul producătorului se găsesc mai multe modele de bucătărie neoclasică ce pot fi comandate pe dimensiuni diverse și cu posibilitatea personalizării la nivel estetic. În funcție de modelul ales, timpul de execuție variază între trei și șase săptămâni.

Servicii
Proiectul 3D este oferit clientului în mod gratuit. Transportul și montajul se regăsesc în prețul mobilierului, deci nu reprezintă costuri în plus. „Firma noastră oferă servicii de măsurători, consultanță, proiectare 3D, execuție și montaj, pentru toate tipurile de mobilă” – ne promite Kitchen Expert.

Publicitate