logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

A început IFEX 2023: Redefinește. Inspiră. Inovează!

Ieri, 9 martie, a început la Jakarta unul dintre cele mai importante evenimente internaționale la nivelul industriei asiatice de mobilier și meșteșuguri. Este vorba despre Expoziția Internațională de Mobilă Indonezia (IFEX), ediție ce va ține până în data de 12 martie. Numărul expozanților înscriși este tot mai mare de la o ediție IFEX la alta.

A început IFEX 2023: Redefinește. Inspiră. Inovează!
Andreea Chiru  |  07 Martie 2023

În calitate de organizatori, Dyandra Promosindo and the Indonesian Furniture și Craft Industry Association (HIMKI) și-au propus să pună în valoare în cadrul IFEX 2023 resursele naturale ale țării, încurajând printre expozanți varietatea designului, inovațiile și expertiza de ultimă generație.

Colecțiile de mobilier expuse la IFEX fac parte din categoria mobilierului din materiale naturale: mobilă din lemn, mobilă din ratan, piese indoor și outdoor, accesorii decorative spectaculoase, dar și textile cu specific local. IFEX prezintă în mod constant produse de calitate superioară din interiorul și din afara Indoneziei, care atrag cumpărătorii de ani de zile.

www.ifexindonesia.com
www.ifexindonesia.com

În 2023, organizatorii au dublat suprafața expozițională (60.000 mp), iar numărul expozanților a ajuns la 500 de companii cu o selecție de piese premium confecționate din materiale locale de calitate și prelucrate după arta meșteșugului tradițional indonezian. Cuvintele-cheie ale acestei ediții sunt meșteșug, arta sculpturii în lemn, ratan, împletituri, design cu influențe locale, toate transpuse în piese de mobilă de tipul scaune, mese, paturi, mobilier pentru curte și inedite soluții de iluminat. 

„Expoziția de la Jakarta reprezintă un prilej ideal pentru de conectare a celor mai importanți jucători din industrie, atât din Indonezia, cât și din străinătate.” – afirmă organizatorii.

www.ifexindonesia.com
www.ifexindonesia.com
www.ifexindonesia.com
www.ifexindonesia.com

Revista MagMob este ca și-n anii precedenți partener media al acestui prestigios eveniment dedicat mobilierului asiatic.

Publicitate
Publicitate