logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă pentru bebeluși de la Atelierul de Caramele

Din pasiune a început totul. Atelierul de Caramele este dovada că putem recicla și inventa noi metode de a folosi lemnul masiv. Pornind de la dorința de a crea ceva nou din materiale învechite, Alina Leșan a ajuns să confecționeze mobilier de recuzită pentru ședințele foto dedicate bebelușilor.

Mobilă pentru bebeluși de la Atelierul de Caramele
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Martie 2023

Atelierul de Caramele este un atelier în care lemnul vechi se preface în piese de mobilă special create pentru cei mici. Toate piesele par miniaturale, făcute pe dimensiunile copiilor aflați la primii lor ani de viață.

Cum a început totul?

Alina Leșan a căutat pe piață piese de mobilier pe măsura bebelușilor, piese cu ajutorul cărora să creeze spații amenajate special pentru ședințele foto. Cum nu a găsit ceea ce îi trebuia, s-a apucat să își confecționeze singură. „La început, am gândit pentru mine câteva mici lucrușoare pentru ședințele foto, din lipsă de furnizori pe acest segment în România. Și, când am simțit energia imensă care mi-o aduce realizarea lor, am zis că e musai să fac asta și pentru ceilalți fotografi.”, povestește ea pe pagina afacerii sale.

Produsele

Sunt nespus de numeroase și de nostime. Datorită materialului din care sunt realizate – lemnul reciclat – piesele de mobilă de la Atelierul de Caramele se încadrează stilului rustic, cu accente vintage. Nu doar dimensiunile, ci și finisajele contribuie la o estetică de poveste și la o atmosferă plină de veselie, confort și naturalețe în cadrul ședințelor foto.

Fiecare piesă de mobilier creată aici este lucrată manual, astfel că nu există două identice. Nu se primesc comenzi pentru „alte dimensiuni” sau piese lucrate după fotografiile clienților. De ce? pentru că la Atelierul de Caramele fiecare piesă de mobilier trece prin mai multe etape de testare și refacere înainte să ajungă la client.

www.atelieruldecaramele.ro
www.atelieruldecaramele.ro

Magazin cu vânzare
Deși piesele de mobilier sunt gândite ca recuzită, pot fi folosite și într-o cameră de bebeluș. Pătuțuri, canapele, leagăne, fotolii și băncuțe sunt specialitatea acestui atelier – arată ca mobila de jucărie, însă sunt perfect utilizabile. Printre cele mai inedite produse se numără suportul pentru bebeluș, leagănul Dreamcatcher, tricicletele Old Style sau piesele din colecția Pătuțul Bunicii, realizate din lemn salvat.

www.atelieruldecaramele.ro
www.atelieruldecaramele.ro

Misiunea Atelierul de Caramele
„Dăm lemnului o nouă șansă de a fi iubit și apreciat. Luăm fiecare bucată și ne gândim cum să o punem cel mai bine în valoare. Și, așa imperfecte cum sunt ele, prin felul lor de a fi scot cel mai frumos în evidență perfecțiunea copilașilor”, se arată pe site-ul Atelierul de Caramele.

Publicitate