logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Scaunul din piele – cel mai vândut la Concept 22

Dacă v-ați întrebat care sunt trendurile în materie de amenajări interioare, cel mai bun răspuns se găsește în detaliile de vânzare ale magazinelor de profil. Unul dintre ele, Concept 22, propune mobilier handmade, din materiale cât se poate de naturale, iar clienții săi par să aprecieze în mod deosebit scaunul din piele.

Scaunul din piele – cel mai vândut la Concept 22
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Martie 2023

De fapt, sunt două modele de scaun, în diverse variante cromatice, care se vând cel mai bine la Concept 22. Acestea au un numitor comun: stilul industrial în care se încadrează, proporții minimaliste, confort sporit și gradul de adaptare la mai multe tipuri de interioare.

Scaunul Butterfly este un model consacrat și de care lumea pare să nu se mai sature, un scaun masculin prin estetică, ocupând puțin loc, dar asigurând confort celui care îl folosește. Conceptul e simplu: un cadru metalic reprezentat de patru picioare încrucișate sub forma unei agrafe de birou și o husă de piele – în diverse nuanțe cromatice, de la brun la negru sau piele bălțată – ce ține de șezut și spătar în același timp, trăgându-și inspirația de la aripile unui fluture. este denumit „Scaunul perfect pentru siestă” în Argentina, locul care i-a dat naștere.

Scaunul Sunshine este marcat de rotunjimi armonios integrate. Practic, un cadru metalic perfect rotund asigură aspectul inedit, dar și stabilitatea acestui scaun, jucând rol de mânere și structură a șezutului și spătarului. Acestea două au însă forme dreptunghiulare și se îmbină într-un unghi de aproape 90 de grade, asigurând un nivel de confort sporit. Picioarele din față formează un singur element, cele din spate sunt individuale, dând impresia unui scaun cu trei picioare.

În aceeași secțiune a celor mai vândute piese de mobilă de la Concept 22 se regăsesc și cuferele din lemn de tip exotic, lucrate manual și care au un dublu rol: funcționalitate și estetică. Prevăzute cu spații generoase de depozitare discretă, aceste cufere sunt adevărate piese de mobilă decorative, imprimând amenajării un aer comod, solar, ca de veșnică vacanță.

„Concept22 și-a propus să ofere căminului tău individualitatea și frumusețea de care are nevoie. Din acest motiv, am apelat la artizani pricepuți din India cea exotică pentru a realiza mobilier cu caracter unic, în serii limitate, din materiale naturale de calitate superioară. Ne-am axat pe trei stiluri definitorii de amenajare interioară – Retro, Industrial și Urban, din dorința de a oferi un cadru stabil pentru propria ta poveste” — se arată pe site-ul Concept 22. Magazinul este deschis în sectorul 2 al Capitalei.

Publicitate