logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Turcii au atacat Belgradul! – All4Wood / WindoShow

Timp de patru zile – 8-11 martie, 2023 – profesioniștii industriei de prelucrare a lemnului și producătorii de ferestre se întâlnesc în capitala Serbiei, în halele 1 și 4 de la Expo Belgrad. Expozanții sunt în mare parte membri asociațiilor AIMSAD și MAKSDER din Turcia, producători de utilaje, echipamente, componente și accesorii pentru industria lemnului și a mobilei. Sunt prezenți și un număr mare de producători de ferestre în cadrul pavilionului WindoShow.

Turcii au atacat Belgradul! – All4Wood / WindoShow
Publicitate
Zilahi Imre  |  09 Martie 2023

Nu e de rău, e de bine – sper că nu am speriat pe nimeni cu titlul… Modul în care companiile turcești atacă piața din Europa de Est este chiar unul foarte curajos, cu o atitudine pozitivă: nefiind mulțumiți de numărul potențialilor clienți care le-au călcat pragul la tradiționalul târg de tehnologie Intermob și WoodTech din Istanbul, producătorii de utilaje și echipamente au primit cu bucurie propunerea organizatorului de târguri Tüyap de a exporta târgul. Zis și făcut: Tüyap a anunțat în toamna anului 2022 deodată două târguri care să aibă loc în perioada 8-11 martie 2023, în capitala Serbiei – mai aproape de Bulgaria, România, Ungaria, Croația, Muntenegru, Bosnia și Albania.

Se întâmplă ACUM!

Promovat în România pe toate canalele presei profesionale cu focus pe producția de mobilă și prelucrarea lemnului, tandemul de târguri din Belgrad își așteaptă acum vizitatorii. Expozanții au făcut pasul de a veni mai aproape de cei vizați să le fie clienți, acum e rândul inginerilor și directorilor de fabrici de cherestea și fabrici de mobilă să facă un drum la vecinii din sud-vest. În hala centrală de la Expo Belgrad – foarte similară cu cea de la Romexpo din București – se găsesc producătorii de binale (45 de standuri), iar în hala 4, direct conectată, sunt un număr de peste 71 de firme ce prezintă utilaje pentru prelucrarea primară și secundară a lemnului.

Dacă aveți nevoie de informații legate de târgurile aflate un derulare, ne puteți contacta la numărul +381621441386 – MagMob e prezent la eveniment până vineri seara, adică 10 martie.

Pentru înregistare gratuită la târgurile All4Wood și WindoShow click AICI.

Publicitate