logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Blum – sisteme de ascundere a ușilor interioare

Într-o lume a aparențelor, până și mobilierul începe să-și ascundă adevăratul chip. E o glumă! Ce-i drept, funcția de ascundere a mobilierului continuă să se dezvolte, cu ajutorul sistemului Pocket pentru ușile de interior. La varietatea soluțiilor își aduce contribuția și Blum.

Blum – sisteme de ascundere a ușilor interioare
Publicitate
Zilahi Imre  |  10 Octombrie 2022

Recunoscuți ca producători de sisteme și accesorii inedite menite să dea mobilierului un plus de funcționalitate, Blum propune soluția Revego, de ascundere a ușilor. A fost conceput cu gândul la spațiile interioare cu suprafețe reduse, unde anumite zone se pot ascunde atunci când nu sunt folosite. Spre exemplu, bucătăria, biroul de acasă, debaraua.

Sistemul Revego de la Blum
se potrivește atât ușilor duble, cât și celor simple. Modul de funcționare este foarte simplu și elegant, marcat de eleganța tipică a produselor Blum. Ușa simplă se deschide printr-o simplă atingere ușoară, apoi se împinge până în spațiul-buzunar lateral, unde dispare ca prin minune. În cazul ușilor duble, e la fel de ușor – o mică atingere, ușile se pliază și apoi glisează în buzunarul lateral.

Acest sistem se potrivește și ușilor prevăzute cu mâner, modul de acționare fiind la fel de simplu – de această dată, se trage ușurel de mâner pentru deschiderea ușilor. Sistemul Pocket de la Blum se caracterizează prin ușurința folosirii, dar și a instalării. Asigură ascunderea unei anumite zone, dar și pe cea a ușilor atunci când nu se folosesc.
„Grație unei lățimi a cavității de doar 100 mm în cazul aplicațiilor cu ușă simplă și 150 mm în cazul aplicațiilor cu ușă dublă, puteți proiecta și realiza sisteme Pocket cu ușurință. Montajul se realizează în mod rapid și clar, iar ajustarea ușilor se efectuează cu precizie„ — se arată pe site-ul Blum România.

Publicitate