logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bonami: decorațiuni de Crăciun în trendul anului 2021

Având în gama sa de produse colecții mari dedicate decorării casei în spiritul Crăciunului, echipa Bonami a realizat un studiu asupra trendurilor internaționale pentru acest sfârșit de an. Cum poți împodobi casa, în pas cu moda?

Cum să pregătești locuința pentru sărbătorile de iarnă./Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Decembrie 2021

Noile trenduri nu contrazic varianta deja clasică a combinației de roșu cu auriu, ci o completează într-un stil contemporan, pe alocuri îndrăzneț, în așa fel încât această îndeletnicire să aibă ca rezultat o adevărată schimbare de atmosferă. Iată propunerile Bonami:

Accent pus pe natură
Întoarcerea la natură rămâne pe mai departe un adevărat trend mereu valabil. Se concretizează prin utilizarea unor materiale naturale precum lemnul, hârtia, pluta, iuta sau sticla. Ghindele, mușchiul de copac, frunzele, nucile și conurile sunt folosite ca modele pe ornamentele și decorațiunile de Crăciun. În ce privește cromatica acestei tendințe, în plin sezon rece sunt preferate nuanțele pământii calde: maro cafeniu, roșu-pământiu, gri și tonuri închise și deschise de verde.

Festivitate
Nu poți neglija spiritul festiv al acestei perioade de timp. În acest sens, alege materiale sclipitoare, strălucitoare, în combinație cu nuanțe pastelate. Grafica recomandată: modele florale, ornamentele delicate, dantelă și volane specifice accesoriilor textile.

Tonuri neutre pentru un efect de eleganță
Folosind tonuri neutre pentru decorațiunile de Crăciun te vei bucura de simplitate și de eleganță. Această tendință, inspirată de cultura țărilor nordice, promovează tonurile domoale, reținute. Crem, alb, gri și bej sunt culori de bază excelente pentru Crăciunul 2021. Pentru a adăuga însă un aer festiv decorului, îți recomandăm să le completezi cu auriu sau argintiu.

Noutatea sezonului – tonurile pământii
Este vorba despre două grupe diferite de culori. În prima grupă se regăsesc nuanțele deschise și pasive, cum ar fi maro, gri, bej, verde pastelat și albastru deschis. În cealaltă grupă, sunt incluse culori misterioase, nuanțe profunde de roșu, verde și albastru închis. Aceste nuanțe arată cel mai bine în cazul decorațiunilor din materiale naturale precum lemnul sau… paiele.

O abordare monocromă
Dacă preferi o variantă modernă pentru decorațiunile și ornamentele tradiționale de Crăciun, atunci este timpul să alegi monocromia în locul combinației obișnuite de roșu și verde. Indiferent de culoare, fie că este vorba de un albastru rece sau de nuanțe de roz, o casă decorată cu o singură culoare în tonuri diferite asigură un stil unitar și elegant.

Tonuri de argintiu pentru un Crăciun alb
Visezi la un Crăciun alb, de poveste? Culorile tradiționale, cum sunt auriul și roșul, pot fi înlocuite cu argintiu și alb. Aceste nuanțe aduc în casa ta strălucirea zăpezii proaspăt căzute.

Toate aceste trenduri recomandate de Bonami sunt susținute de colecția de decorațiuni disponibilă pe site-ul furnizorului. Succes la decorare!

www.bonami.ro
www.bonami.ro
www.bonami.ro
www.bonami.ro

Publicitate