logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Prestige Home – balansoare chic, produse în România

O fabrică de mobilier tapițat din Ilfov dispune de o întreagă colecție de balansoare. Fabrica se numește Prestige Home, iar balansoarele din portofoliu sunt executate din materiale de calitate și au un design inspirat de nevoia unei amenajări care să îmbrățișeze. 

balansoar_coperta-6334
 Mobilier în trenduri./Prestigehome.ro
Andreea Chiru  |  06 Decembrie 2021

Balansoarele fabricate de Prestige Home pot fi folosite atât outdoor cât și indoor, reflectând stilul Boho Chic și aducând, prin culori și materiale, o senzație de căldură amenajării. Structura este metalică, rezistentă, iar tapițeria diferă de la un model la altul. Pot susține greutăți de până la 150 kg.

Ca forme, balansoarele Prestige Home amintesc când ne fotoliile clasice, când de culcușurile unei salteluțe sub soare. Pot avea aspectul mobilei de ratan sau pot imita împletiturile de tip broderie. Diferă și ca nuanțe, același model putând fi găsit cam în două variante de combinație cromatică.

Dimensiunile sunt destul de generoase, ceea ce recomandă amplasarea acestor balansoare în special în spații exterioare, dar își găsesc locul și într-o locuință cu suprafețe generoase. Se întrețin ușor, prin ștergere cu o cârpă umezită, iar montajul este la îndemâna clientului, nefiind nevoie de asistență din partea producătorului.

Zilele acestea, colecția de balansoare de la Prestige Home este disponibilă cu reduceri de preț, fiecare piesă putând fi achiziționată aproape la jumătate de preț.

www.prestigehome.ro
www.prestigehome.ro
www.prestigehome.ro
www.prestigehome.ro

Despre Prestige Home
Fabrica de tapițate Prestige Home se găsește în județul Ilfov și execută canapele, colțare, paturi, fotolii și saltele. Se recomandă drept unul dintre cei mai importanți producători români de mobilă tapițată și insistă asupra avantajelor oferite clienților, spre diferențierea de concurență: „colecția de țesături premium disponibile pe canapele, arcuri și paturi Prestige Home. Fiecare design de țesătură a fost atent selectat și testat riguros. Toate cusăturile sunt cusute dublu pentru rezistență și durabilitate sporite.”

Publicitate
Publicitate