logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cuplo Nude – o colecție de lămpi cu design uimitor

Un admirator al stilului Art Deco, Dragoș Dogaru și-a transpus pasiunile într-o adevărată colecție de corpuri de iluminat cu design original. Sursele lui de inspirație sunt dintre cele mai neașteptate, iar produsele realizate sparg tiparele. Cel puțin, la noi în țară. 

 Corpuri de iluminat, inspirate de stilul Art Deco./Dragosdogaru.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Decembrie 2021

Colecția Cuplo Nude cuprinde mai multe modele de lămpi, cea mai nouă fiind dedicată geniului lui Nikola Tesla.

Cuplo Nude Nikola (în fotografia de mai jos) are forma unui cilindru perfect transparent, împrăștiind o lumină caldă, lumină pură. Intenția lui Dragoș Dogaru a fost de a pune în valoare contrastul dintre fragilitatea sticlei borosilicate și farmecul luminii. Nu există niciun fel de umbrire, Cuplo Tesla fiind o adevărată sursă de iluminare, fără opreliști. Produsul este realizat în serie limitată.

www.dragosdogaru.ro

Tot în colecția corpurilor de iluminat Cuplo se regăsesc și alte variante la fel de creative. Colors Balls reprezintă un adevărat joc de lumini colorate, a căror sursă de inspirație se ghicește dintre-o privire. Sunt disponibile șapte culori, clientul putând alegând să cumpere un singur corp sau mai multe, în culori variate. Funcționează cu becuri economice, iar dacă ai nevoie de un plus de lumină, este suficient să desfaci fermoarul abajurului.

www.dragosdogaru.ro

Cuplo Alma aparține de asemenea colecției Cuplo și reprezintă un corp de iluminat bazat pe contrastul dintre materialele care-l compun: sticlă și hârtie. Se păstrează tipul de sticlă borosilicată, iar elementul textil, din hârtie, este împăturit după modelul origami.

www.dragosdogaru.ro

«Designul ar trebui sa fie peste tot. Design bun, minutios pana la ultimele detalii. Design colaborativ, inovator, diferentiat, relevant si simplificat.» – a scris Dragoș Dogaru pe pagina lui socializare.
Cuplo este acum marcă înregistrată la Oficiul de Mărci Comerciale și Brevete Române.

Publicitate