logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Gustav Living – colecția de fotolii 70

Lansată ca o afacere de familie, fabrica de mobilă Gustav Living și-a dezvoltat de-a lungul anilor colecții de tapițate dintre cele mai inedite, iar printre ele se regăsește și una dedicată stilului de amenajare interioară specifică anilor 70 ai secolului trecut.

gustav-6328
Mobilier cu design inspirat de anii 70./Gustavliving.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Decembrie 2021

Colecția de fotolii Gustav Living cuprinde trei modele de mare efect mai ales folosite ca piese de accent. Prin forme, materiale și nivel de confort, aceste trei fotolii sunt realizate pentru cei care pun preț pe calitate și caută să aibă acasă mobilier de calitate. Toate trei modelele au dimensiuni peste cele obișnuite, sporind confortul la momentul utilizării.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
Jane este primul model al colecției 70 by Gustav Living și cel mai spectaculos sub aspect estetic. Combinația cromatică de galben cu albastru îl recomandă sub formă de piesă de mobilier cu rol de accent, iar forma atipică, geometrică denotă robustețe și stabilitate. Este un fotoliu în care să te poți odihni cu adevărat, fie în fața televizorului, fie cu o ceașcă de ceai în mână. Materialele sunt de cea mai bună calitate – tapițeria este din catifea naturală, iar structura are în componență alamă. Ca design, este o combinație de stil imperial și accente minimaliste, adică o piesă somptuoasă, dar adaptată nevoilor secolului nostru.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
John, a doua propunere a colecției 70, se adresează amenajărilor masculine, marcate de bun gust, discreție și confort. Fotoliul are o formă rotunjită, dar îi lipsesc detaliile ornamentale, fiind alegerea potrivită pentru un birou sau locuința unui burlac. Tapițeria este din piele de cal, un material exclusivist, iar dimensiunile generoase ale spătarului și șezutului sunt contrabalansate de aspectul discret al picioarelor totuși rezistente.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
Janis încheie colecția 70 a fabricii Gustav Living, fiind un fotoliu realizat manual, din catifea naturală și cu un design unisex, marcat de rotunjimi confortabile. Tapițeria este din catifea naturală, picioarele metalice asigură o stabilitate deplină. A fost inspirată de forma semilunii, iar culoarea de un albastru închis îl recomandă amenajărilor clasice, livingurilor în căutarea unor piese de tip accent, dar cu deplin rol practic. Tocmai forma ușor adâncită și rotunjimile spătarului fac din acest fotoliu un adevărat cuib în care să te poți așeza cu plăcere în fața televizorului.

Fabrica de mobilă tapițată Gustav Living se găsește în Satu Mare și reprezintă o afacere de familie dezvoltată de-a lungul mai multor ani de existență. Printre colecțiile sale se regăsesc seturi de dining, saltele și paturi, canapele. „Brandul Gustav Living are la bază realizarea de piese de mobilier premium, rezistente, fără cusur – scaune, fotolii, paturi boxspring, canapele, saltele ortopedice care oferă un confort desăvârșit, ajută atât corpul cât și mintea să se destindă și transpun utilizatorul într-o oază de relaxare continua” – se arată pe site-ul producătorului.

Publicitate
Publicitate