logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Institutul Pantone anunță culoarea anului 2022: Very Peri

Prestigiosul institut Pantone a anunțat culoarea anului 2022. După ce anul trecut au fost alese două nuanțe, de data aceasta specialiștii culorilor revin la moda unei singure nuanțe. Alegerea lor este Very Peri, un mix de roșu și albastru cu tonuri de violet. 

very_peri1-6348
O culoare creată special, cu spirit vivificator./Pantone.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Decembrie 2021

Very Peri a fost special creată de specialiștii Pantone, din dorința de a impulsiona creativitatea și spiritul inovator al oamenilor, în anul ce vine. „Pentru noi a fost tare important să venim cu o culoare absolut nouă, întrucât și viziunea asupra lumii de astăzi este una complet schimbată”, a declarat directorul executiv al institutului, Leatrice Eiseman.

Nuanța are menirea unui tonic, unei energii care să însuflețească, să revigoreze, să dea putere și imaginație într-o lume marcată de neîncredere și nesiguranță sub toate aspectele. Secretul acestei culori Very Peri ține de combinația între puterea liniștitoare a albastrului și puterea regeneratoare a roșului. Analizată în profunzime, această culoare poate fi caracterizată drept un albastru cald, cu un amestec subtil de roșu plin de noutate, rezultând un efect discret de violet dătător de energie.

Vicepreședintele Pantone se referă la culoarea anului 2022 Very Peri ca la un stimulent al creativității pe toate planurile, o creativitate plină de curaj, ținând cont de toate provocările pe care pandemia de COVID-19 le-a adus în lume. În același timp, culoarea Very Peri anticipează oarecum și alte noi provocări cărora oamenii vor trebui să le facă față.

www.pantone.com

În amenajările interioare, culoarea anului 2022 Very Peri va putea fi integrată mai degrabă sub forma culorii de accent, cu o prezență de circa 10% din paleta cromatică a unei încăperi. Reprezentanții Pantone au anunțat în schimb includerea acestei nuanțe inovatoare în câteva dintre aplicațiile Microsoft, dând acestei culori o dimensiune virtuală.

www.pantone.com

Publicitate
Publicitate