logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Miriapod – trei măsuțe statement

Rolul designerului de produs este să schimbe lumea în care trăim, prin obiecte cât mai aspectuoase, dar inspirate de resursele naturii. Claudia Motei a împlinit acest deziderat prin colecția de măsuțe de cafea, denumită Miriapod.

 O colecție care omagiază natura./ClaudiaMotei.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Decembrie 2021

Trei măsuțe debordând personalitate și farmec compun colecția Miriapod, inspirată și dedicată în același timp materialelor naturale: lemn, piatră și metal. Deși împărtășesc aceeași formă și același design, cele trei măsuțe au fiecare propria estetică, pornind de la materialele care au stat la crearea ei.

Table M1 este o combinație de materiale puternice, rezistente; șapte picioare din alamă susțin blatul perfect rotund, fabricat din marmură verde. Table W și-a primit numele de la materialele care-i dau viață – două tipuri de lemn, stejar, respectiv molid. Este varianta cea mai caldă a colecției Miriapod, tocmai datorită esențelor lemnoase. Spre diferență de celelalte două măsuțe ale colecției, Table W se sprijină pe opt picioare. Finisajul este cât mai natural posibil pentru a pune în valoare farmecul lemnului: ceară și ulei. În fine, Table M2 este varianta mai soft, din punct de vedere cromatic, a lui Table M1, mulțumită blatului realizat din marmură roz. În rest, dimensiunile, forma și cele șapte picioare sunt asemănătoare celuilalt model.

www.claudiamotei.com
www.claudiamotei.com

„Colecția Miriapod s-a născut din eforturile de explorare a formelor neconvenționale, cu ajutorul materialelor naturale. Sursa de inspirație a oferit-o natura, dar piesele se bucură de un design contemporan” – se arată pe site-ul Claudiei Motei.

Despre Claudia Motei
Născută în București, Claudia Motei este arhitect și designer de interioare, pasionată de arta designului în toate aspectele sale. În portofoliul ei se regăsesc proiecte de amenajări interioare, dar și piese de mobilier unicat, realizate sub formă de colecții sau obiecte de sine stătătoare. Stilul pe care îl adoptă este unul marcat de estetică și raționalism în aceeași măsură.
 

Publicitate