logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

S-a deschis în România primul flagship store Dorelan

Cu o investiție de 200.000 de euro, pe o suprafață de 330 mp, Teodora Lazăr deschide primul flagship store Dorelan. Acesta este localizat în București, zona de nord, în cadrul proiectului rezidențial Belvedere. Pornind de la nevoia unui somn cu adevărat odihnitor, showroomul pune la dispoziția clienților atât colecții de saltele, cât și alte accesorii specifice dormitorului. 

flagship_dorelan-6354
Un showroom dedicat artei somnului./Dorelan.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Decembrie 2021

Produsele sunt fabricate în Italia, remarcându-se printr-un amestec de design și funcționalitate tipic italienesc. Saltelele sunt create pornind de la tehnologiile inovatoare Myform Regen, Myform Memory Air HD sau Twin System.

Noutatea pe care speră Dorelan să o aducă în țara noastră se referă la personalizarea saltelei în funcție de profilul clientului. Tip sportiv sau sedentar, copil sau adult, perfect sănătos sau cu probleme la nivelul zonei lombare – oricare dintre noi își poate găsi în cadrul magazinului Dorelan salteaua potrivită.

Investiția de 200.000 euro în noul magazin se referă la crearea de spații ample de expunere, care respectă toate standardele în domeniu și la stocul de produse: saltele, somiere, paturi, pilote și accesorii.

„Inaugurarea primului flagship store Dorelan din România vine în contextul în care oamenii petrec mai mult timp acasă și conștientizează importanța calității somnului. Ne petrecem o treime din viață dormind, însă pentru mulți dintre noi somnul nu înseamnă și odihnă ”, declară Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo și Key Account Manager Dorelan. „Pe lângă calitatea ridicată a saltelelor Dorelan vizitatorii magazinului nostru vor beneficia și de o gamă largă de servicii conexe, de o ofertă variată de saltele, paturi, somiere, perne, pilote și accesorii, toate destinate asigurării unui somn de calitate, precum și de consultanță personalizată privitoare la tipul de saltea care li se potrivește. Credem cu tărie că o bună calitate a somnului este esențială pentru o viață sănătoasă.”

.www.dorelan.ro

Despre Dorelan

Brandul Dorelan a fost fondat în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au renunțat la slujbe pentru a lansa propria lor afacere: producția de saltele de calitate superioară. Primele produse Dorelan au luat naștere într-un mic garaj din Forlì; firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea, printr-o traiectorie perseverentă de creștere constantă și organică. Această alegere s-a tradus în investiții semnificative în cercetare științifică, tehnologii și, mai presus de toate, oameni.

Despre Dedalo

Teodora Lazăr a fondat Dedalo Agency, agenție de reprezentanță pentru mobilierul italian premium, în anul 2008, pornind de la pasiunea pentru design interior, pasiune cultivată timp de doi ani în departamentul de marketing al unei companii de design de produs pe segmentul premium din Pordenone (Italia).

În 2010, Teodora s-a mutat la Roma, de unde a extins portofoliul Dedalo, ajungând de la trei companii reprezentante în 2008 la peste 20 de fabrici în 2021, prezente pe patru piețe – România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Printre producătorii reprezentanți de Teodora Lazăr prin Dedalo se numără Calligaris, Ditre Italia, Sangiacomo, Meson’s, Connubia, Tooy, Slamp, Ethimo, Il Fanale, Alea Office, Kastel.

 

Publicitate