logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătăria Bellagio – stilul rustic s-a modernizat

Potrivit de regulă caselor de vacanță sau spațiilor de tip HoReCa, stilul rustic a evoluat spre un stil tot mai accesibil și în bucătăriile moderne urbane. O dovedește bucătăria Bellagio de la Aran Cucine. Numele spune tot: un stil rustic marcat de eleganța tipică a mobilei din Italia.

aran-4712
Noul look al rusticului din bucătărie/Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Noiembrie 2019

Bucătăria Bellagio de la Aran reprezintă un amestec ce asigură în mod plăcut trecerea de la un stil clasic spre unul contemporan. Este o modalitate de a aduce în marile orașe bucătăria de la sate – cel puțin așa susține producătorul. Numele acestei bucătării reflectă eleganța somptuoasă a vilelor din Lombardia, dar originea ei se regăsește în atmosfera caldă a caselor de tip rural.

În primul rând, în bucătăria Bellagio cromatica este una modernă; finisajul natural al lemnului împreună cu micile pete de culoare specifice (roșu, verde sau carouri) au dispărut. Culoarea de bază (și de fapt singura) este un gri antracit, o nuanță contemporană, ce duce cu gândul chiar și la stilul industrial.

Elementele care compun bucătăria sunt insula de preparat mâncarea, corpul pentru coacere a mâncării și zona de depozitare, reprezentată de un dulap înalt, dar și de un corp de polițe suspendate. Insula are un aspect clasic cu accente rustice, dar dimensiunea contemporană se reflectă în micul blat atașat special pe un colț pentru a fi folosit dimineața ca loc de micul dejun și seara ca spațiu de bar.

Stilul rustic se reflectă în designul fronturilor ușilor tuturor pieselor de mobilă ce compun bucătăria Bellagio și în materialul folosit – lemnul. Un detaliu remarcabil: dulapul înalt e dotat cu balamale metalice realizate în așa fel încât să scoată un zgomot specific ușilor vintage, un scârțâit… de poveste. Acest dulap are și marele avantaj de a putea fi folosit ca „îmbrăcăminte” pentru frigider. Toate aceste detalii transformă bucătăria Bellagio de la Aran într-un amestec de stiluri și funcții mereu în actualitate.

www.cavalleri.com
www.cavalleri.com
www.cavalleri.com
www.cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicitate
Publicitate