logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colecția Franke 4 You a ajuns în România

Franke lansează în România o colecție de mobilier pentru bucătărie, formată din patru variante de model. În acest fel, se adresează clienților aflați în căutarea unui design proaspăt, a calității desăvârșite și a tehnologiei de ultimă oră.

www.franke.com/ro
Franke - colecție de patru noi variante de bucătărie. 4 you!
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Mai 2017

Colecția poartă o denumire sugestivă, alcătuită dintr-un joc de cuvinte – Franke 4 You. Cele patru variante de model sunt Crystal, Maris, Mythos și Smart, fiecare cu propria personalitate, adică cu diferențe de design și paletă cromatică.

Franke Crystal. Cuvintele cheie sunt sticla în două variante cromatice și oțelul. Familia Crystal se remarcă prin cuptorul cu ecran TFT și tehnologie DCT (Dynamic Cooking Technology) patentată de Franke, care permite prepararea simultană pe patru niveluri a patru feluri diferite de mâncare; datorită acestei tehnologii, aromele nu se amestecă chiar dacă se prepară în același timp pește și prajitură.

www.franke.com/ro

Franke Maris. Stil minimalist, cu accent pe latura funcțională chiar și în privința designului. Atuuri – hota Maris Slim Telescopica răsplătită cu distincția Red Dot Award 2017, premiu care se acordă pentru calitate și design. Aceeași hotă a câștigat în acest an și premiul IF Design pentru design, funcționalitate, materiale și inovație.

www.franke.com/ro

Franke Mythos. Se caracterizează printr-un design atemporal, ce îmbină eleganța cu tehnologia. Din familia Mythos se remarcă hota extractor de blat al cărei design și caracteristici  (putere de evacuare, clasa energetica A+) au făcut un juriu de experți și consumatori ai LifeCare Initiative să-i acorde premiul pentru Inovație 2017. Tot în familia Mythos sunt incluse chiuvetele Fraceram, dintr-un material ceramic extrem de rezistent atât la șocuri cât și la pete și zgârieturi. Chiuveta Mythos Fraceram a obținut premiul pentru calitatea materialului fiind una dintre câștigătoarele categoriei Produse pentru bucătărie 2017.

www.franke.com/ro

Franke Smart. După cum îi spune și numele, această colecție pune accent pe tehnologia ultramodernă, inteligentă. Familia Smart se remarcă prin hota Smart extrem de subțire. Noua tehnologie dezvoltată de Franke permite o  adâncime a hotei de numai 19 cm. Noua chiuvetă Smart este disponibilă în configurații diferite și se remarcă prin adâncimea foarte mare a cuvei, 207 cm și prin prea plinul modern.

www.franke.com/ro

Cu alte cuvinte, români au acum la dispoziție familii de bucătărie pentru orice… familie.

Publicitate