logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dizainăr: decorațiuni de casă inedite

Ca să începem săptămâna de lucru în forță, avem nevoie de o sursă de inspirație. Am găsit-o la Dizainăr, magazin ce comercializează produse de design realizate în România. Și am ales pentru voi trei obiecte absolut speciale.

dizainar-2466
Accesoriile sunt cele care dau casei personalitate / Dizainar.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Mai 2017

Cele trei produse de design sunt create de artiști din România, au prețuri accesibile, sunt foarte decorative, dar în egală măsură sunt și practice. Le găsiți în magazinul Dizainăr.
1.    Tapet de perete cu model etnic. Autocolantul denumit Brâu oltenesc costă 60 de lei și personalizează spațiul casei. Se lipește foarte ușor pe perete și este disponibil într-o singură culoare: negru. Modelul broderiei provine din zona Olteniei și a fost preluat și prelucrat de pe cusătura specifică iilor din Dolj. Dimensiuni: 120x14cm. Autor: Cai verzi pe pereți.

www.dizainar.ro
Autocolant perete Brâu oltenesc

2.    Braille este un model de ceas de perete a cărui denumire duce cu gândul la alfabetul nevăzătorilor. Aici este o metaforă. Cifrele ceasului sunt realizate din puncte în relief, menite să amintească tuturor că timpul nu se vede, dar curge. Costă 354 lei și este creat din aluminiu lăcuit și plastic. Autor: arhiDOT Design.

www.dizainar.ro
Ceas Braille

3.    Hydra face parte din categoria corpurilor de iluminat, dar parcă principala sa funcție este una decorativă. Această lampă are ca sursă de inspirație șarpele, turnat în sticlă și fier. Elementul de sticlă descrie forma lacrimii, iar întreaga creație odihnește pe un binemeritat postament de lemn. Funcționează cu becuri led ce dau o lumină caldă, de atmosferă intimă.  Lampa Hydra costă 1098 lei, iar autorul este Shuman&Designers.

www.dizainar.ro
Lampă Hydra

Publicitate
Publicitate