logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă de grădină din paleți

Mobilierul din paleți este la modă deja de câțiva ani. A cucerit lumea prin calitățile sale incontestabile – este ieftină, se poate crea acasă de fiecare dintre noi, se personalizează foarte simplu și se pretează la modele de design indoor și outdoor.

www.ideadesigncasa.org
Mobila outdoor din paleți este ieftină și simplu de personalizat / Ideadesigncasa.org
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Mai 2017

În special în lumea occidentală, mobila din paleți reprezintă soluția la îndemâna celor dornici să-și reînnoiască anual mobilierul. Este o soluție ideală pentru spațiile outdoor, putându-se adapta atât unei curți de dimensiuni generoase, cât și unui balcon mic de bloc. Rezistă la intemperii, nu cântărește mult și are prețuri cel puțin accesibile. Impun un stil de amenajare rustic contemporan, uneori cu accente Provence sau vintage, în funcție de tehnica de finisaj.
Iată ce se poate face cu doar câțiva paleți – soluții practice de personalizare a spațiilor outdoor private.

Mobilă de bar pentru grădină. E suficientă o bucată de palet care se așază vertical, se vopsește în culoarea preferată și se decorează cu o bucată de lemn sau ceramică pe post de blat de lucru.

www.mobilehomeliving.org
Un accesoriu nelipsit din spațiile outdoor - barul cu vin

Loc de citit în aer liber, pentru cei mici. Ideea e ingenioasă. Sub o masă robustă din paleți de lemn, se prinde un hamac care să îmbie pe cei mici la lectură sub cerul liber.

www.littlebitfunky.com
Mobilier pentru toată familia, cu funcție dublă - masă și colț de lectură

Set de șezlonguri și masă de cafea. Mai simplu de atât aproape că nu există! Cele trei piese sunt ușor de făcut acasă, partea cea mai complicată fiind alegerea culorii.

www.livingino.com
Mobilă în ton cu natura

Iar exemplele pot continua la nesfârșit.