logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Silent Spa – saună la superlativ

Într-o lume tot mai sofisticată, era imposibil ca tocmai sauna să rămână un spațiu construit minimalist pentru sănătatea corpului. Așa că de la sauna finlandeză s-a ajuns la sauna cu o arhitectură nespus de complexă.

www.therme-laa.at
Silent Spa
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Mai 2017

Silent Spa este un concept definit printr-un design copleșitor, inspirat din arhitectura clasică sacră. Concept – construcție ecleziastică, interpretată în manieră modernă, adică adaptată serviciilor digitale. Centrul a fost deschis în Austria la sfârșitul anului 2016, în cadrul complexului hotelier Therme Laa și a devenit deja de renume internațional. Silent Spa se bazează pe experiența unei relaxări totale, pornind de la caracteristicile tradiționale ale unei saune și mergând până la servicii ultra Premium pentru clienți – accesorii, produse, tratamente de înfrumusețare și masaje executate de specialiști.

Arhitectura centrului Silent Spa este cea cu adevărat uimitoare. Silent Spa este alcătuit din patru elipse, având în centru o construcție tip turn, de zece metri înălțime, înconjurat de ape sub forma fântânilor și piscinelor. Fiecare dintre cele patru elipse diferă de celelalte, fiind amenajate pe zone de relaxare –  piscine reflectorizante, băi de abur, piscine saline și termale și saună exclusivistă. Nu putea lipsi nici o zonă de răsfăț culinar – un restaurant dedicat gurmanzilor.

Arhitectura Silent Spa este o creație a arhitectului Wolfgang Vanek, care a dorit să aducă la interior o lume a apelor, liniștită, calmă, îmbietoare. Complexul Silent Spa a fost deja răsplătit cu trofeul World Luxury Spa Awards.

www.therme-laa.at
Silent Spa

www.therme-laa.at
Silent Spa

www.therme-laa.at
Silent Spa

www.therme-laa.at
Silent Spa

Publicitate