logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Comorile bucătăriei tale de la Blum

O uşă care se închide automat sau un sertar care se deschide lin printr-o atingere sunt doar câteva dintre minunăţiile inovatoare ale bucătăriilor moderne. Încercaţi-le cu încredere!

Blum
Sistem silenţios de deschidere a fronturilor • Blumotion » blum.com/ro
Publicitate
Szeklerman  |  09 Noiembrie 2015

Două sisteme BLUMOTION, concepute special pentru confortul nostru în bucătărie, oferă senzaţii neaşteptat de plăcute, celor mai rafinate gusturi. Sistemul de amortizare Blumotion este un ajutor de nădejde în locuinţe. Corpurile mobile se închid printr-o mişcare domoală şi în linişte – independent de impulsul exercitat şi de greutatea uşii cu deschidere în sus, a uşii obişnuite sau a sertarului. Funcţia este integrată la sistemele de ridicare pentru uşi, la balamale, la sistemele pentru sertare şi la cele de glisare.

Blum
Sistemul de balamale Clip top Blumotion, oferă o deschidere lină şi elegantă uşilor de mobilier » blum.com/ro

În timp ce CLIP top BLUMOTION – sistem de deschidere silenţios şi lin pentru balamale, concentrează tehnica inovatoare, design evidenţiat pe plan internaţional şi confort de mişcare pe cel mai restrâns spaţiu – deoarece Blumotion este acum integrat în oala balamalei.

Blum
Balamalele Clip top Blumotion, pot fi ulterior montate cu ajutorul unei şurubelniţe » blum.com/ro

Vestea bună este că se poate monta şi ulterior, cu foarte multă uşurinţă. În plus, datorită consacratei tehnici CLIP, uşa se montează rapid şi se demontează foarte uşor. În cazul uşilor mici şi uşoare, funcţia Blumotion poate fi pur şi simplu dezactivată!

Publicitate