logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Patul care “creşte” cu copilul tău!

Copiii cresc, iar mobilierul trebuie schimbat periodic. Ştiaţi că există un pat care creşte odată cu copilul? O grijă în minus, cu Romina Furniture.

Romina Furniture
Pătuţul Antonio garantează siguranţa copilului tău încă din prima zi de viată » rominafurniture.ro
Szeklerman  |  10 Noiembrie 2015

Siguranţa copiilor este foarte importantă, motiv pentru care alegem cele mai bune produse. Evităm să-i expunem pe cei mici unui mediu nesănătos, iar soluţia vine de la producătorul de mobilier din lemn masiv din România, Romina Furniture, specializat în producerea mobilierului pentru copii. 

Romina Furniture
O surpriză plăcută: pătuţul Antonio creşte odată cu copilul » rominafurniture.ro

Toate produsele au certificate internaţionale pentru utilizarea lor, respectând standardele de siguranţă cerute. Copiii noştri cresc văzând cu ochii, iar mobilierul lor trebuie schimbat periodic. Antonio este un model de pătuţ care creşte odată cu copilul – se poate ajusta după „mărimile” copilului aflat în plină fază de dezvoltare. Mai mult, mobilierul este 100% natural, realizat din lemn de fag şi finisaj cu vopseluri pe bază de apă.

Publicitate
Publicitate