logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Intro sprijină creaţiile Ubikubi – design 100% românesc

Vrem mobilier şi produse autentice româneşti? Atunci se cade să facem o vizită la Intro Bucureşti, şi să alegem ce ne place.

Ubikubi
ALBE, recipiente suave pentru condimente » ubikubi.ro
Szeklerman  |  11 Noiembrie 2015

Pentru că ne pregătim de sărbători şi dorim să cumpărăm ceva original – fie pentru noi, fie ca şi cadou pentru cineva drag –, în noiembrie Intro lansează pe piața locală, colecția integrală a brandului 100% românesc, Ubikubi. Produsele de design pentru interior pot fi cumpărate din showroomul Intro, de pe strada Roma, 43 bis sau se pot achiziţiona direct de pe magazinul online.

Ubikubi
Marco, o băncuţă simpatică şi premiată » ubikubi.ro

Pentru cei care încă nu ştiu, Ubikubi este compania iniţiată în 2014 de Dragoş Motica şi Robert Savu (owner Ekero), companie specializată în prelucrarea materialelor speciale folosite în aplicațiile din arhitectură, design și amenajări interioare. Odată cu lansarea lămpii ajustabile  „/” pentru care Dragoș Motica a fost recompensat cu Golden A’ Design Award (cea mai mare competiție de design din lume), și a colecției de banchete și scaune Marco, brandul s-a afirmat surprinzător de repede pe piaţa din România dar şi din străinătate. Mai mult, cu ocazia evenimentului Romanian Design Week 2015, Ubikubi a lansat o serie de obiecte inedite, rezultate în urma colaborării cu Ruxi Sacaliş și 201 Studio. Promovarea designerilor români pe plan internaţional a fost şi este una dintre preocupările Ubikubi, motiv pentru care produsele lor s-au bucurat de succes pe platformele internaţionale online, Monoqi.

Ubikubi
Lampa "/" are design diferit de la un proprietar la altul » ubikubi.ro

Dincolo de această motivaţie de a face cunoscut creaţiile româneşti şi experienţa fondatorilor, proiectul are la bază o viziune integratoare: designul, producţia şi comercializarea de obiecte accesibile, obţinute prin soluţii constructive simple şi sustenabile, care să respecte estetica naturală a materialelor folosite.

Pentru fluidizarea acestor demersuri, Intro este cel care şi-a propus să sprijine „inițiativele locale din zona designului de produs și suntem mândri că putem pune la dispoziția clienților noștri, astăzi, creații 100% românești ce se aliniază standardelor unor branduri internaționale reputate”, declară Mihai Gurei, managing director Intro.

Ubikubi
Eleganta lampă de podea Tale oferă o senzaţie se căldură şi lumină diafană în casa ta » ubikubi.ro

Cum spuneam, colecția Ubikubi va fi inaugurată la Intro în cadrul unui cocktail în prezența inițiatorilor companiei și a designerilor colaboratori, urmând ca data să fie anunțată în curând. Publicul va putea încerca și cumpăra toate piesele din catalogul Ubikubi, şi va avea ocazia de a vedea în premieră o serie de prototipuri ale unor piese ce urmează să fie lansate de studio în viitorul apropiat.

Ubikubi
Masa Atelier, o platformă ideale pentru idei de succes » ubikubi.ro

Publicitate
Publicitate