logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Culori tari în bucătărie. Cum le folosim?

Dacă vă plac culorile puternice, dar nu vă plac bucătăriile chicioase, puteți apela la Kuxa Studio. Ei propun o gamă de culori intense pentru bucătărie, dar combinate în așa manieră încât spațiul se umple de bun gust.

kuxa_bucatarii_colorate-1533
Datorită combinațiilor de culori, bucătăriile Kuxa Studio sunt pline de originalitate - Kuxa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 August 2016

Din păcate, nu orice culoare care ne place dă bine în bucătărie. Exemplu stau o serie de bucătării nou nouțe, cu dulapurile și chiar aparatura electrocasnică comandate în nuanțe ce devin agresive pentru ochiul uman și dezagreabile pentru suflet. Ceea ce nu înseamnă că bucătăriile nu au dreptul la culoare. Kuxa Studio ne propune cinci culori pline de personalitate, un pic neobișnuite pentru gusturile tradiționale ale românilor, dar care dau bucătăriilor un aer de desăvârșită eleganță contemporană.

Culorile propuse de Kuxa Studio în bucătărie sunt: portocaliu, feriga, salsa, petrol și aqua. Nu înseamnă să dăm iama în aceste culori, ci să luăm aminte la un detaliu esențial: cum sunt integrate bucătăriei, pentru a-i da un aer original și de bun gust.

Secretul? Combinația de culori. Bucătăriile Kuxa Studio sunt un amestec de două culori, sau mai degrabă sunt bucătării albe cu pete de culoare aplicate ingenios: pe interiorul rafturilor deschise ale dulapurilor, pe fronturile dulăpioarelor suspendate, pe marginea blatului de lucru, sub forma unui perete zugrăvit într-una dintre cele cinci culori. Nouă ne plac la nebunie!

www.kuxa.ro
Bucătărie Kuxa Studio, în varianta salsa

www.kuxa.ro
Bucătărie Kuxa Studio, în varianta Aqua

www.kuxa.ro
Bucătărie Kuxa Studio, în varianta Feriga

www.kuxa.ro
Bucătărie Kuxa Studio, în varianta Petrol

www.kuxa.ro
Bucătărie Kuxa Studio, în varianta Portocaliu

Publicitate
Publicitate