logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Szel-Mob: spații de depozitare office inedite

Ne petrecem la birou mai mult timp decât acasă. De ce nu s-ar reflecta acest fapt în grija noastră pentru amenajarea unui spațiu office practic și confortabil? Cei de la Szel-Mob oferă soluții de depozitare inedite.

szelmob-1528
Lemn de pin și o gamă nesfârșită de culori - SzelMob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 August 2016

Modelul de vitrină office PS553 este ideal pentru birourile amenajate în stilul atmosferei calde de acasă. Confecționat din lemn de pin, dulapul are două corpuri suprapuse: o vitrină de sticlă cu trei rafturi și un dulap cu două uși. Modelul PS553 Szel-Mob poate fi comandat în două variante de culoare – alb și bej. Interesantă este decorarea vitrinei în stil baroc, cu marginile superioare rotunjite.

www.szelmob.ro
PS553: o vitrină office cu accente baroce

Modelul PS547 reprezintă o soluție inteligentă pentru specularea spațiului de birou. Vorbim despre două corpuri de dulap, cu rol de depozitare, asamblate special pentru colțuri. Există zece rafturi, iar dimensiunile tehnice ale dulapului office de la Szel-Mob sunt generoase: înălțime de 210cm și lungime de 108 cm.

www.szelmob.ro
PS547: colțar pentru depozitare practică

Modelul PS188 este destinat birourilor cât mai șic, cu accent pe dimensiuni reduse și culori cochete. Acest dulap de depozitare office de la Szel-Mob are toate calitățile unei piese de mobilier ușor de integrat și spațiului de relaxare de acasă, aducând cu sine o atmosferă veselă, jovială, prin prisma combinației de culori. Este din lemn de pin, dar la cererea clientului, se poate executa și din lemn de stejar.

www.szelmob.ro
PS188: un dulap cochet pentru activități de birou

Publicitate
Publicitate