logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Inovaţie şi atenţie la detalii… în bucătărie!

Bucătăria este acel spaţiu în care stăm cu mult drag cu mic cu mare, dar fiind un câmp de bătălie pentru gospodine, ne dăm silinţa s-o păstrăm cât mai curată şi mai atrăgătoare. De cele mai multe ori reuşim cu mari eforturi, dar o bucătărie utilată modern, poate deveni aliatul nostru în această situaţie.

Delta Studio
Bucătărie modernă cu module moble Molten Flow » deltastudio.ro
Publicitate
Szeklerman  |  24 August 2015

Modern nu se referă doar la ce se vede în exterior, ba dimpotrivă! În ziua de azi se pune mare accent pe funcţionalitate, aspectul estetic fiind o frântură de detaliu în comparaţie cu ceea ce adăposteşte interiorul. În urma „simbiozei” dintre estetic şi funcţional rezultă cele mai reuşite corpuri de bucătărie, iar valoarea lor este indiscutabilă. Odată ajunsă la forma lor perfectă, atât de bine gândită încât se pretează fiecărei gospodine, trebuie numaidecât să recunoaştem valoarea celor care au făcut posibilă realizarea lor. Până la producători şi comercianţi, ideea mobilierului de bucătărie se conturează în minţile designerilor – care reprezintă motorul întregului proiect – după care urmează fronturile, feroneriile, accesoriile şi sisteme inteligente, menite să faciliteze munca din bucătărie, să ofere suprafaţa optimă de lucru, iluminatul corespunzător, şi să asigure rezistenţă mobilierului de bucătărie.

Delta Studio
Bucătărie Tamed Nature**** » deltastudio.ro

Bucătăriile de la Delta Studio dau clasă prin design unic, inedit, fiind proiectate pentru cele mai rafinate gusturi. „Lipsa mânerelor de pe fronturi, liniile drepte, formele clare, finisajele moderne, culorile vibrante sau pastelate sunt doar câteva dintre caracteristicile mobilierului modern. Funcţionalitatea nu este un aspect de neglijat din rândul modernismului. O astfel de bucătărie trebuie să răspundă celor mai exigente cerinţe în materie de funcţionalitate, confort şi aspect. Spaţiile de gătit trebuie să fie dotate cu tehnologie ultramodernă, sistemele de deschidere, de aerisire, de iluminare să fie inteligente, iar compartimentările eficient gândite pentru uşurinţa în utilizare.

Elementele lineare marchează, direcţionează, subliniază şi conturează suprafețele şi formele. Recomandarea noastră este ca blatul de lucru să fie executat dintr-un material cu duritate ridicată –  cuarţ compozit, renumit pentru rezistenţă în timp, dar este indicat şi un blat din lemn masiv care  poate da un plus de originalitate unei bucătării moderne cu fronturi din MDF vopsit lucios sau mat – ex. bucătăria Tamed Nature. Indiferent de alegerea materialului pentru fronturi sau blat, este esenţial să apelaţi la profesionişti, astfel încât experienţa amenajării unei bucătării să fie creativă şi încărcată de satisfacţii.

Delta Studio
Laborator modern pentru arta culinară » deltastudio.ro

Modern kitchens, designed for comfortA nice and practical kitchen means multifunctional furniture, thatprovides to the space a spot of color and a touch of elegance, where each object has its place, the door fronts are opening silently and smoothly...The solution would be a helpful ally: the modern kitchen furniture! Modern refers not only to what is seen externally, on the contrary! Nowadays, the most important aspect is the functionality, the aesthetic appearance is only a glimpse of detail compared to what is sheltered in the inside. There are several companies that manufacture to order modern furniture with high standards, using raw materials from well-known brands, which guarantees the quality of the products. The Delta Studio kitchens have unique design and there are made for the most refined tastes.
Publicitate