logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Myshelf: minibucătărie pentru spații atipice

Avem nenumărate spații prolemă acasă sau la birou, fie nișe, fie pereți întrerupți de uși, și, pe de altă parte, avem nevoie de locuri de depozitare și organizare a activităților. Ce facem? Am putea căuta soluții de genul mic mobilier. Soluții se găsesc cu nemiluita.

www.byanouk.com
Practic, cochet, util / Byanouk.com
Andreea Chiru  |  03 August 2017

Spre exemplu, un spațiu de lucru, de genul biroului de acasă sau din oraș, are nevoie de un mic locșor în care să putem încropi o bucătărioară pe stil american – un gen de colț pentru cafea sau un pahar de vin, inclusiv pentru câteva tacâmuri de unică folosință. Un designer din Belgia a creat MyShelf tocmai cu acest gând, de a asigura la locul de muncă un spațiu pentru o gustare tip fast-food, cafea, răcoritoare.

www.byanouk.com
Diferența de preț dintre cele două variante MyShelf este semnificativă - de circa 300 euro

Myshelf este o invenție pe cât de simplă, pe atât de inedită. Designerul Anouk a conceput-o în două variante, simplă, respectiv cu dulăpior deschis. Este vorba despre o poliță de lemn de stejar, lungă de 150 cm, pe care se pot așeza câteva farfurii și tacâmuri, în vreme ce pe partea inferioară sunt prinse trei cârlige, de care se pot atârna alte ustensile de bucătărie. Varianta completă a minibucătăriei Myshelf cuprinde și un mic dulăpior, încastrat poliței cu mult spirit estetic, și care poate fi utilizat ca loc de depozitare a sticlelor. Ingenios, nu-i așa?

Publicitate
Publicitate