logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Capsule – colecție de mobilă de la Mind-the-Gap

În caz că vă întrebați ce mai fac cei de la Mind-the-Gap, vă spunem noi. Tocmai au completat colecția de piese de mobilier denumită Capsule cu un model de fotoliu-scaun disponibil în două variante de tapițerie care să-ți ia ochii. Închipuie-ți o seară la mare, cu luna reflectându-se în apă, și ai dezlegat misterul mobilierului care îmbogățește interioarele.

Capsule – colecție de mobilă de la Mind-the-Gap
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Aprilie 2023

La Mind-the-Gap, piesele de mobilier contrastează prin simplitatea designului și a formelor cu bogăția creativă a tapițeriei, indiferent că e vorba despre fotolii, scaune sau canapele. Cea mai nouă piesă a colecției Capsule este Alyson Chair, în două variante de tapițerie: Fasnacht Anthracite, respectiv Seebensee. Structura scaunului este din lemn natural și joacă rolul estetic al unui schelet discret care să lase tapițeriei rolul principal.

Fasnacht Anthracite este varianta de scaun Mind-the-Gap acoperit cu catifea neagră pe care au fost imprimate motive folclorice din zona Tirol. Poartă denumirea unui carnaval care se desfășoară anual acolo și implică multă culoare, dinamism, agitație. Luat acasă, scaunul Alyson este ideal pentru livingurile amenajate în stil maximalist, asigurând o stare de confort atunci când îl folosești, ci și multă culoare și efect vizual.

www.mindtheg.com
www.mindtheg.com

Varianta de scaun Alyson, model Seebensee, este cu totul altceva. Materialul tapițeriei nu mai este catifeaua, ci bumbacul, iar imprimeul este inspirat de o seară liniștită la malul mării, cu luna reflectându-se în apă. Finisajul elementelor din lemn rămâne același, un finisaj natural, care să pună materialul în valoare. Designul este inspirat de nevoia de a sta cât mai comod, ușor întins, pe un scaun care să-ți bucure nu doar trupul, ci și ochii.

www.mindtheg.com
www.mindtheg.com

Din colecția Capsule mai fac parte și alte modele de fotolii și chiar canapele, cu tapițerii dintre cele mai creative și bogate prin imprimeuri. Numitorul comun rămâne accentul pe materialele puternic ornamentate, în contrast armonios cu forma și dimensiunile discrete ale fiecărei piese în parte.

Despre Mind the Gap

Una dintre cele mai inspirate descrieri a acestui brand se găsește chiar pe pagina lor online. „Suntem creatori de stare, de povești, de stil de viață. Manufacturăm produse eco-friendly, cu impact minim asupra mediului înconjurător.”

Publicitate