logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Kuxa Studio prezintă tehnologia TPB tech®

Ce ai zice despre o tehnologie care să-ți permită să prepari mâncarea și să o fierbi în același loc – adică pe același blat de bucătărie? Kuxa Studio propune o tehnologie folosită până acum în bucătăriile profesionale și care transformă blatul de lucru într-o suprafață multifuncțională. Este vorba despre tehnologia TPB tech®.

Kuxa Studio prezintă tehnologia TPB tech®
Andreea Chiru  |  12 Aprilie 2023

Tehnologia TPB tech® este o soluție foarte practică și se adresează în special bucătăriilor cu suprafețe reduse, mai ales celor de tip open-space. Ce înseamnă? Este o tehnologie pentru blatul de bucătărie cu inducție integrată, vizibilă doar pe timpul preparării alimentelor. Astfel, blatul de bucătărie devine unica suprafață de lucru a bucătăriei – pentru tăiat alimentele, pentru pus pe aragaz și pentru luat masa.

Există două variante de comenzi pentru control: tactil, respectiv cu buton. În primul caz, controlul se face pe bază de atingere a suprafeței cu inducție, în al doilea, există un buton asemănător plitelor clasice. Un avantaj major al tehnologiei TPB tech® ține de nivelul de căldură care se degajă în zona de gătit – un nivel foarte redus, astfel că poți folosi zona din jur fără riscul de a te arde sau de a topi alimentele.

Tehnologia TPB tech® este o inovație din punct de vedere al rezistenței blatului, blat conceput dintr-un material inventat special pentru acest scop. „TPB Top Porzelanik Barcelona este un material format din mai multe straturi compuse din porțelan, aluminiu, bachelită și alt strat din aluminiu. Suprafața din porțelan oferă toate proprietățile superioare ale acestui material: nu este poroasă și, prin urmare, este antibacteriană, foarte rezistentă la zgârieturi, fiind folosită ca suprafață pentru tăiat/tocat direct, iar în plus, este ușor de curățat. Stratul de aluminiu de sub porțelan servește drept conductor de căldură, acționând ca un radiator care previne și controlează șocurile termice. Straturile rămase, bakelita și ultimul strat din aluminiu, asigură o reducere semnificativă a greutății blatului, oferă rezistență la impact și planimetrie absolută.”, se explică pe site-ul Kuxa Studio.

www.kuxa.ro

Avantajele tehnologiei TPB tech®

– Blatul nu mai trebuie să fie obligatoriu negru
– Suprafața de ardere e vizibilă doar în momentul folosirii
– Consum redus de energie
– Se curăță ușor, fiind un material super rezistent
În perioada 1 martie – 31 mai 2023, Kuxa Studio lansează o campanie promoțională cu posibilitatea de a câștiga o bucătărie cadou sau reduceri de preț la diferite categorii – mobilier, electrocasnice sau discount de pachet.

Publicitate
Publicitate