logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Case mobile – case ideale pe timp de pandemie

Nu putem să nu ținem cont de pandemie, nu ne putem preface că mai umblăm prin magazinele de mobilă și decorațiuni așa cum făceam până de curând. Susținem nevoia de a sta acasă, iar în acest sens venim și cu propuneri adaptate.

rot-5126
#stămacasă, dar pe drumuri/Rotresort.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Martie 2020

Ce ziceți deci de… o casă mobilă? Vă permite să #stațiîncasă, dar să schimbați orașul sau chiar regiunea. E vorba de casele comercializate de ROT RESORT din Sălaj, unic importator de case mobile SWIFT din România și Ungaria. Casele au suprafețe de bun-simț și sunt complet mobilate, cele mai multe dintre modele fiind amenajate în stil… clasic contemporan.

Reprezintă o soluție de criză pentru cei care dispun de un teren și doresc să sară etapa dificilă a obținerii autorizației de construcție și a construcției în sine. Casele mobile ROT RESORT au prețuri cuprinse între 27.000 și 48.000 de euro, diferențele de preț reprezentând valoarea mobilierului, finisajelor exterioare, facilităților de la interior, tâmplăriei PVC. Modelul standard dispune de o suprafață de 48 de metri pătrați, organizați în două dormitoare, o baie și un living cu bucătărie open-space, spațiu tehnic ocupat de centrala și mașina de spălat. Casele sunt din lemn, dispun de centrale proprii pe gaz.

www.rotresort.ro
www.rotresort.ro
www.rotresort.ro

Avantajele unei astfel de case mobile?
– e o casă la cheie, accesibilă ca preț
– e o casă pe care o poți lua cu tine dacă decizi să schimbi locul
– asigură un consum redus de energie

www.rotresort.ro
www.rotresort.ro
www.rotresort.ro

E drept, casele mobile nu sunt cea mai confortabilă soluție pentru oamenii la a doua tinerețe. Sunt ideale în schimb pentru tinerii aflați la început de drum, cu chef de călătorie sau de viață undeva departe de aglomerările urbane. ROT RESORT oferă consultanță, transport și multe beneficii la nivel financiar – rezervări, avans mic etc. De încercat dacă ai un spirit dornic de aventură!

Publicitate
Publicitate