logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cât de decorativ poate fi radiatorul?

Iată o întrebare bună de adresat mai ales designerilor de interioare. Cum integrezi sursa de căldură la vedere într-un spațiu șic, fără a afecta designul general? Depinde evident de stilul de amenajare. Din fericire, rezolvări sunt, oricât de variate și creative, și le găsiți pe cele mai multe dintre ele în portofoliul Comelit, distribuitor de soluții de încălzire dintre cele mai... decorative.

Cât de decorativ poate fi radiatorul?
comelit.ro
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2024

Modele rotunde, modele ascunse, modele cu aspect de orice altceva decât de radiator se regăsesc în oferta Comelit pentru clienți persoane fizice, dar mai ales juridice. Compania a fost înființată în România cu 23 de ani în urmă, ajungând în prezent la un portofoliu de branduri dintre cele mai renumite: Ariston, Purma, Irsap, Tece etc,, prilej cu care echipa Comelit a creat o categorie aparte, specială pentru designerii de interioare: radiatoare decorative.

Nu sunt doar decorative, în sensul că arată doar bine, ci și funcționează perfect, îmbinând funcția de încălzire cu nevoia unui design estetic deosebit. Iată câteva dintre modelele cele mai speciale – noi le-am numi chiar multifuncționale prin aspectul sub care își ascund rolul.

Tesi este un tip de radiator integrat unei polițe care poate fi folosită inclusiv ca piesă tip băncuță. Radiatorul are elementele dispuse orizontal – o soluție inovatoare de tăinuire și mai bună a rolului de calorifer. Este un model ideal pentru holuri sau pentru spații publice (săli de sport, baie pentru școală), unde își completează funcția de încălzire cu un mic spațiu de folosit pentru a sta sau a lăsa diverse obiecte. Băncuța se comandă separat de prețul radiatorului.

comelit.ro

Arpa face parte din categoria radiatoarelor decorative prin cromatică. Este un model de calorifer mural, de dimensiuni mari, deci rezultă capacitate puternică de încălzire a spațiului, iar faptul că poate fi comandat în altă nuanță decât clasicul alb este un plus. Există în colecțiile Comelit și modele în nuanțe de roșu.

comelit.ro

Orimono reprezintă unul dintre modele cele mai avansate în materie de calități decorative. Este un radiator rotund – lucru mai rar! – la care se adaugă nuanța atipică ce poate fi aleasă dintre variantele șofran, salvie, cărămiziu. Și mai uimitor este faptul că radiatorul acesta rotund este îmbrăcat într-un material textil plăcut la atingere, o țesătură din nailon și lână naturală, radiatorul fiind complet acoperit și emanând căldură în cel mai tainic mod posibil.

comelit.ro

Dacă vă place unul dintre modele, puteți apela la Comelit. Vestea bună este că nu se limitează la a vă trimite produsul, ci asigură și servicii de consultanță pentru toate produsele aflate în portofoliu, de la consultanță tehnică de specialitate, la proiectare și până la punerea în funcțiune a radiatoarelor.

Publicitate
Publicitate