logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fondatorul Dizainăr se aventurează și pe YouTube

Mihnea Ghilduș, omul din spatele conceptului Dizainăr, tocmai și-a făcut debutul pe YouTube, acolo unde a lansat un canal dedicat tuturor pasionaților de acest domeniu în România. Primul filmuleț este deja online și tratează pe larg și în chip accesibil subiectul festivalului Romanian Design Week, reprezentând în același timp o invitație în culisele cele mai tainice ale creativilor.

Fondatorul Dizainăr se aventurează și pe YouTube
Andreea Chiru  |  03 Iulie 2024

Lansarea canalului „&design” a avut loc cu zece zile în urmă, iar primul film se bucură deja de vizualizări numeroase. Sub titlul „Cum să devii designer recunoscut” tratează ediția de anul acesta a celui mai mare eveniment de design din România, dar conține și o scurtă prezentare a proiectelor prin care s-a remarcat Mihnea Ghilduș de-a lungul timpului: magazinul Dizainăr și, în ultimii ani, cariera de lector universitar.

La origine, informația video a acestui episod este structurată de așa manieră încât să ofere tinerilor creativi un ghid al modalităților de a-și face un nume în industria națională, încurajându-i să-și pună imaginația la lucru și să interacționeze în mod constant cu colegii de breaslă. Un amănunt important: în corpul prezentării ediției 2024 a RDW pe canalul „&design”, sunt cuprinse și multe informații fascinante care țin de istoria arhitecturală a Bucureștiului, afirmând necesitatea ca tinerele generații de designeri să nu rupă legătura cu trecutul.

„Dacă sunteți interesați de design în general și mai ales de design românesc, canalul & design. dezbate o serie de subiecte conexe domeniului, precum educația, istoria, cum se face designul sau care sunt disciplinele necesare pentru a fi un bun designer. Contribuția voastră prin interacțiuni precum comentarii, like-uri sau share-uri ne va ajuta să înțelegem mai bine care sunt informațiile necesare și să le documentăm prin video-uri informative.”, anunță Mihnea pe pagina canalului de YouTube.

Publicitate
Publicitate