logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Noutățile Stejarnic – cuier tip dressing pentru hol

Cu mai bine de un an și jumătate în urmă, prezentam trei piese de mobilier stil mid-century de la Stejarnic. Atelierul și-a îmbogățit de atunci portofoliul de lucrări, apelând la un design original, inspirat de spațiile amenajate și de nevoia de funcționalitate a fiecărei piese de mobilier. Evident, materialul de lucru a rămas același, lemnul masiv, uneori combinat armonios cu inserții de ratan.

Noutățile Stejarnic – cuier tip dressing pentru hol
stejarnic.ro
Andreea Chiru  |  01 Iulie 2024

Atelierul Stejarnic se recomandă drept producător de mobilier la comandă, executând piesele după trei principii de la care nu se abate: exclusiv din lemn masiv, design atipic, execuție manuală. Rezultă mobilă cu personalitate, într-o combinație de stil tineresc și tușe rustice, combinație specifică designerilor tineri. În continuare vă arătăm cuierul Stejarnic, realizat cu multă creativitate și gata să se adapteze unui hol contemporan.

stejarnic.ro

Cuierul de hol Stejarnic are un design atipic, fiind realizat pe dimensiunile reduse ale unui hol care permitea o piesă de doar 160 cm lungime și 50 cm lățime. Și înălțimea este una medie, de 175 cm. Un astfel de coridor ce marchează intrarea în casă naște o nevoie maximă de funcționalitate, astfel că Stejarnic a încorporat în acest cuier pe comandă atât depozitarea, cât și utilizarea ca loc de șezut.

Cuierul are în partea stângă un element cu rol de băncuță – te poți așeza acolo cât te încalți, iar dedesubtul ei vine o a doua poliță, pe care să poată fi așezați pantofii. Băncuța poate fi utilizată și ca loc pentru poșetă, rucsac ori geantă de laptop. Partea dreaptă a cuierului a fost concepută ca spațiu de depozitare de mai multe feluri, având practic designul unui adevărat dressing la comandă: bară prevăzută cu umerașe și nenumărate polițe de lemn, la diverse înălțimi, pentru păstrarea tuturor accesoriilor de ieșit afară.

stejarnic.ro

Această parte este închisă cu o ușă realizată în stil riflat, menită să confere cuierului Stejarnic un aer contemporan, după cum explică producătorul, dar și să permită aerului și luminii să pătrundă, contribuind inclusiv la senzația de spațiu a holului.

Proiectul s-a bucurat de succes, astfel că a fost reeditat, tot pe comandă, pentru un hol și mai mic, în varianta anului 2024: un cuier Stejarnic din lemn masiv, prevăzut cu băncuță și cu spațiu depozitare haine și alte accesorii. Atelierul lucrează pe bază de comandă fermă.

stejarnic.ro
Publicitate
Publicitate