logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

AȘKIA la RDW 2024: tratament pentru zgomot

Romanian Design Week s-a încheiat cu o lună în urmă, prilejuind întâlnirea consumatorilor de design cu creatorii din spatele celor mai inovatoare soluții pentru amenajări interioare. Printre studiourile care au participat și anul acesta cu succes, se numără AȘKIA, promotorii unui tip de mobilier office dintre cele mai inovatoare. La această ediție, AȘKIA s-a remarcat cu produse noi și o expoziție marcată de originalitate.

AȘKIA la RDW 2024: tratament pentru zgomot
Andreea Chiru  |  28 Iunie 2024

Studioul AȘKIA din strada Mircea Eliade și-a deschis ușile pentru marele public, în cadrul evenimentului „Unlock the city” RDW 2024, propunând expoziția cu titlul sugestiv „Tratament pentru zgomot”. Spațiul a fost plin de oameni, curioși să descopere cum poți trata practic un spațiu public într-unul prietenos cu nevoia de liniște și calm. Pe scurt, o expoziție despre soluții fonoabsorbante.

„De multe ori, produsele fonoabsorbante sunt lăsate ultimele în amenajarea spațiilor de lucru sau apar ulterior finalizării unei amenajări. Ele devin în acel moment niște obiecte greu de integrat, chiar parazitare. Fie că este vorba despre spații de birouri, săli de școală, restaurante sau spații publice, unde o bună acustică ar trebui să fie foarte importantă, aceste obiecte ar trebui integrate încă din faza incipientă în propunerea de amenajare.”, sunt explicațiile AȘKIA. Cu acest prilej, au putut fi descoperite cele mai produse și accesorii cu rol fonoabsorbant, realizate special pentru completarea colecției de cabine office Kameleon.

Tot în cadrul RDW 2024, echipa AȘKIA a pregătit o prezentare a produselor nou-nouțe în cadrul evenimentului „Soft Opening: NOSTRO SPAZIO”, practic o expoziție de arhitectură, design și artă curatoriată de STUDIO MASURA. În cadrul acestui spațiu neconvențional, produsele acustice AȘKIA au putut fi puse „la treabă”, oferind curioșilor proba clară a funcționalității lor.

„A fost un eveniment desfășurat de-a lungul a cinci zile în care am combinat armonios profesionalismul cu o atmosferă prietenoasă, transformând această interacțiune într-o celebrare a creativității și inovației pe plan local”, se arată în comunicatul de presă transmis de AȘKIA.

Publicitate
Publicitate