logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai vândute paturi de la Massif

La final de an, mai toți producătorii de mobilier își fac bilanțul, pentru a vedea care dintre piesele de mobilier proprii s-au vândut cel mai bine. În cadrul atelierului de mobilier din lemn masiv Massif din Timișoara, a fost deja anunțat topul celor mai apreciate paturi minimaliste. Pare că preferate au fost modelele cele mai simple ca design, în nuanțe naturale. Până la finalul lunii, aceste modele se vând cu o reducere de preț de 15%.

Cele mai vândute paturi de la Massif
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Decembrie 2023

Atelierul Massif s-a specializat în producția de paturi din lemn de diferite esențe, abordând un singur stil de design, cel minimalist. Gama de modele este totuși surprinzător de variată și bogată, fiecare model distingându-se net de celelalte. În plus, echipa Massif a ales să practice minimalismul în mai multe feluri: elegant, plutitor, cu accente scandinave.

Cele mai vândute modele de paturi Massif sunt Vanessa, Perfect și Tycon, foarte diferite unul de altul.

massif.ro

Patul Vanessa este o definiție a simplității specifice minimalismului: tăblie scundă, cadru tip cutie și patru picioare scurte și înclinate, design cursiv dintr-o bucată.

massif.ro

Perfect este un model de pat plutitor cu accente moderne, mizând pe întreruperi în elementele componente: tăblia este realizată din trei bare de lemn ușor spațiate, baza patului este retrasă în așa fel încât să lase impresia de plutire, între cadru și tăblie intervine o întrerupere, un gol umplut de grosimea saltelei.

massif.ro

Nouă ne-a plăcut în mod deosebit modelul de pat Perfect, varianta cu sertare. Este un pat plutitor, așezat pe o bază discretă, prevăzută cu un tip de sertar ultrapractic și simpatic, accesibil de pe ambele părți.

massif.ro

Tycon este un pat cu proporții răsturnate, un pat inspirat de forme geometrice și caracterizat de un design contemporan. Tăblia și capătul patului sunt de același fel, dar de dimensiuni diferite și joacă în egală măsură rol de sprijin – picioare rezistente.

Oricare dintre aceste modele poate fi personalizat în ce privește lemnul – de stejar, frasin sau mahon – dimensiunile, și chiar nuanța.

Despre atelierul Massif
A fost înființat în anul 2017 și deși începuturile au fost dificile, posibilitatea de personalizare de la zero, rezistența în timp și farmecul lemnului masiv au dus totuși la rezultate mulțumitoare: 2000 de produse livrate, 1000 de clienți satisfăcuți, un rating de 4.8 puncte.

Publicitate
Publicitate