logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Covoare zburătoare cu design românesc

Mobila Dalin a lansat de curând o colecție neașteptată de covoare. Sunt cu totul aparte – doar că nu zboară... decât cu avionul! Noi le-am văzut în premieră la unul dintre cele mai importante târguri de mobilă din București, dar voi le puteți admira acum în magazinul nou deschis de la Sala Palatului.

dalin_covoare-3045
Covoare românești, inspirate de nevoile estetice ale românilor. Tradiționalii ciucuri care se deșiră au fost înlocuiți cu o soluție ingenioasă/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Decembrie 2017

Pentru Mobila Dalin, covoarele sunt o noutate. Acest producător de mobilă din România ne-a obișnuit până acum cu mobilier tapițat în special pentru living, dining și dormitor, așa că lansarea unei colecții de accesorii textile pentru casă e o surpriză plăcută.

www.mobiladalin.ro

Evident, vorbim de covoare marca Dalin, covoare originale și inedite prin combinațiile cromatice sau modelele cu tente etno. Designul acestei colecții de covoare de la Mobila Dalin este pur românesc, materialul este lână naturală din Noua Zeelandă, iar procesul de fabricare se desfășoară manual în India. Covoarele Dalin completează perfect seturile de mobilier pentru living și dining ale producătorului, atât sub forma stilului, cât și a modelului și cromaticii. Sunt disponibile covoare clasice, cu forme dreptunghiulare și culori delicate, dar și covoare atipice, cu forme inegale și combinații foarte îndrăznețe cromatic. Unele dintre imprimeuri sunt deja cunoscute, aparținând unor seturi de scaune sau fotolii anterior lansate de Mobila Dalin.

www.mobiladalin.ro

www.mobiladalin.ro

 

Publicitate