logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Zetam: măsuțe de cafea în stil rustic

Rusticul a devenit ultraminimalist dacă e să ne luăm după cele mai noi produse de la Zetam. E vorba de un set de măsuțe pentru cafea, creat parcă pentru casele de păpuși, nu neapărat prin prisma dimensiunii, cât a fragilității.

catwalk_zetam1-3049
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Ianuarie 2018

Măsuțele de cafea de la Zetam au fost lansate la final de toamnă, ca o invitație pentru a petrece parcă mai mult timp în casă. Conceptul acestor măsuțe de cafea de la Zetam este ingenios de simplu – o combinație de lemn natural și fier forjat uimitor de subțire. Blatul măsuței este perfect rotund, suficient de încăpător pentru ceșcuțele de cafea, iar finisajul ceruit pune în valoare fibra naturală a lemnului. Designul este în stil minimalist, contemporan, ușor de integrat atât unei amenajări interioare în stil rustic, cât și modern.

catwalk_zetam-3050

Fiecare dintre măsuțele de cafea de la Zetam dispune de câte trei picioare, de altfel perfect stabile. Aceste trei picioare sunt fixate în blatul mesei printr-un mecanism care le transformă inclusiv în mâner pentru această piesă de mic mobilier, și îndoite la capetele inferioare pentru a asigura toată stabilitatea de care este nevoie. Cromatic, măsuța Zetam e disponibilă în două variante de finisaj – închis, respectiv deschis.

Publicitate
Publicitate