logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Top 3 mobilă pentru iubitorii de animale

Pentru orice piesă de mobilier, sursa de inspirație a designului este cea mai importantă. Kenneth Cobonpue a decis să ofere de-a lungul timpului iubitorilor de animale o colecție de mobilier care să fie pe cât de confortabilă, pe atât de inedită.

kenneth_cobonpue-3056
Kenneth Cobonpue - piese de mobilier în formă de animale
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Ianuarie 2018

Vă prezentăm în continuare trei exemple de piese de mobilier futuriste, spectaculoase și perfect funcționale. Fiecare este inspirată de câte o vietate din mediul natural.

www.kennethcobonpue.com
Babar - birou în formă de elefant

Babar este unul dintre cele mai neobișnuite modele de birou din lume. Are forma și aproape și dimensiunile unui elefant, dar funcțiile unui produs office tradițional. Babar a fost conceput ca o împletitură din ratan, care să imite textura pielii de elefant. Dispune de sertare cu rol de depozitare, și de blat de lucru, din lemn.

www.kennethcobonpue.com
Peacock - un fotoliu ultraelegant

Peacock reprezintă o reinterpretare a fotoliului cu rol de vedetă. Sursa de inspirație: frumusețea și grația unui păun, transpuse sub forma unui spătar înalt și răsucit de așa manieră încât duce cu gândul la coada impresionantă a acestei păsări. Finisajul este o combinație discretă de albastru și verde, iar materialul este ratanul. Acest fotoliu poate fi folosit indoor, cât și outdoor.

www.kennethcobonpue.com
Clifford - măsuță de cafea și taburet într-o singură piesă

Clifford încheie acest top al pieselor de mobilă de la Kenneth Cobonpue, fiind o piesă multifuncțională. Inspirat de forma unui cățeluș prietenos, Clifford este în același timp taburet și măsuță de cafea – depinde numai dacă pui sau nu blatul de sticlă deasupra. Este o piesă de folosit aât indoor, cât și outdoor.
Ingenios, nu-i așa?
 

Publicitate