logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

By Quadra: mobilier ultracolorat

Nevoia de culoare e tot mai mare în societatea modernă, pentru că viața e tot mai agitată și omul începe să caute în atmosfera de acasă tihna vieții de altădată. Așa că la modă în România au început să fie tot mai pregnante piesele de mobilier cu design jucăuș și cu accente de culoare dintre cele mai îndrăznețe.

catwalk_quadra-3057
Culoare, depozitare, shabby chic - Furniture by Quadra
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Ianuarie 2018

Se spune că pentru a se vinde ușor, mobilierul trebuie să fie cât mai neutru din punct de vedere cromatic. Cei de la Furniture by Quadra preferă să facă mobila altfel  – adică cu multă culoare. Și au dreptate! O comodă romantică, cu accente shabby-chic, este cea mai bună dovadă că mobilierul pentru living poate fi jucăuș, foarte practic, fără vârstă.
Am întâlnit și cercetat această comodă cochetă în toamnă, la târgul BIFE-SIM, și ne-a făcut o impresie tare plăcută.

Nenumăratele spații de depozitare se diferențiază vizual, nu doar sub aspectul dimensiunilor, creând impresia unui joc cu figuri geometrice. Sertărașele de sus, cele albe, au fronturi din sticlă, însă ceea ce depozitați înăuntru nu se vede, datorită unei polițe subțiri cu rol de paravan. Comoda este ideală pentru spații precum living și dining, dar poate fi integrată cu mare succes și într-o cameră de tineret, mulțumită finisajului său cromatic.